Sunt suporterul necondiționat a 2 oameni din politică. Ciprian Ciucu de la Sectorul 6 și Cătălin Drulă, fostul șef al Transporturilor. Nu îmi pasă de la ce partid politic sunt, oamenii au venit, au demonstrat că fac și vor să facă, sunt pe același loc cu Bolojan în inima mea.

Doar că domnul Ciucu a început să o ardă ușor elitist la faza cu parcările, fără să aibă suport pentru afirmațiile sale.

La întrebarea unei tanti legată de parcările din zonă, domnul Ciucu o arde etilist:

Ordinea logica este ca inainte de a vă lua masina sa va asigurati ca aveți unde o parca nu a o lăsa la întâmplare pe spațiul public. Nu ne mai facem bine cu astfel de mentalități

Doar că…

Pentru a putea dobândi dreptul de utilizare asupra unui loc de parcare de reşedinţă, solicitantul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

să aibă adresa de domiciliu într-un imobil situat în arealul parcării;
să înregistreze la Administrația Comercială Sector 6 o cerere tip;
sa faca dovada prin prezentarea in original a certificatului de inmatriculare, a dreptului de proprietate/ utilizare( in caz leasing) asupra unui autoturism cu ITP valabil.

Citatul e luat de pe situl primăriei, its the law, cum s-ar spune. Deci cum facem, domnu’ primar, că suntem într-un moot point, dacă stau, zice că-s curvă, dacă fug, zice că-s proastă.

Să ne-nțelegem, sunt suporter al ideilor lui Ciucu, chiar sunt de părere că ar trebui să știi unde îți parchezi mașina înainte de a ți-o cumpăra, dar înainte de a ne băși elitistic pe facebook, din postura de primar, poate ar trebui să amendăm cumva legea în funcție de aberațiile pe care le aruncăm și să dăm spațiile de parcare conform cu ce zicem, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.