Ciprian Ciucu e pornit într-o campanie electorală furibundă, după ce, anul trecut, și-a anunțat intenția de a participa la alegerile pentru primăria generală.

Asta nu ar fi neapărat o problemă, omul are nevoi, simte că trebuie să le împlinească. Problema e că își satisface aceste nevoie masturbându-se pe mormântul Anei Oros. Ciprian Ciucu, la cel mai pur mod, a ales să transforme uciderea acestei femei, din vina sa, fiind principalul responsabil pentru moartea Anei Oros, într-o trambulină de campanie electorală.

Întâi s-a apucat să arunce pisica în curtea primăriei generale. Nu a mers. După care a încercat să arunce vina pe ăia de adună căței, că am și uitat multele acronime. Cei de acolo i-au dat și ei pe peste nas, până la momentul în care săracu Ciucu și-a închis comentariile pe platforma sa preferată, Facebook, de la câtă muie a primit de la fani.

Acum, domnul Ciucu a gândit rapid un decalog pe care PNL i-l cere lui Nicușor Dan, o îngrămădeală de tâmpenii formulate generalist, astfel încât să nu existe, de fapt, nicio cerință, să poți spune, destoinic și tovărășește, tovarășe Ciucu, că, iată, promisiunile către Bucureșteni nu au fost îndeplinite.

Asta în timp ce, același Ciprian Ciucu, se bate cu pumnii în piept, că el își asumă, legat de moartea Anei Oros. Ce mții lui își asumă, nu vom ști niciodată. Pentru că Ciucu nu e decât un alt cățărător pe cadavre.
Știu, a ucis, dar a și făcut, a transformat Drumul Taberei. Și Negoiță, să știți.

Luați talpa, dom’ primar!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.