Salut Cetin!

imi caut de munca si sunt al naibii de disperat mai ales ca peste 3 luni imi vine pe lume un copil. Stiu, nu e vina ta si trebuia sa ma gandesc inainte de a face acest lucru. dar copilul s-a zamislit inainte de a ramane fara loc de munca si n-are nici o vina; in plus e o binecuvantare, dupa 10 ani de casnicie in care care credeam ca vom ramane singuri. In fine, in scris e mai greu de explicat si-mi cer scuze pentru asta.
Am citit un articol de pe blogul lui Vali si am in acele clipe m-am gandit oare cum ve-ti reactiona daca v-as cere ajutorul pentru a fi vizibil pentru un agajator care va citeste blogul. Stiu, imi va fi greu sa ma relochez in Bucuresti sau orice alt oras din tara dar, de dragul copilului, voi face asta. Niciodata nu mi-a fost frica de munca si, din pacate, doar munca fizica ma doboara (probleme de sanatate) in rest sunt in stare de aproape orice. Din pacate, in Oradea, locurile de munca sunt al naibii de limitate si n-am nici o sansa reala de a-mi gasi ceva decent. Cu toata experienta mea am incercat sa ma angajez pe post de lucrator comercial in Kaufland (si alte magazine de genu’) dar fara succes. Am trimis CV-uri si celor de la Media Galaxy (Altex), Domo, Flanco, ba chiar, si celor de la Emag si n-am primit nici un raspuns. Nu credeam ca o sa ajung sa fac asta, dar sunt disperat si, din pacate, nu cred sa mai am alta sansa.
Atasat ai CV-ul meu si, te rog, sa-l dai celor crezi ca ar avea nevoie de o persoana cu experienta si competentele mele si nu numai.

P.S.: Acest gen de rugaminte am trimis-o lui Vali si-o s-o trimit si lui Sebi – sper ca de undeva sa sara „iepurele”. Daca vrei, daca poti si ai timp am sa te mai rog, sa scrii un articol bazat pe doleanta mea.
Voi incerca din rasputeri sa nu te fac de ras oriunde m-ai recomanda. Multumesc anticipat!

P.S.1: Probabil primesti nenumarate mailuri cu genul asta de doleante – indiferent de vei face mi-as dori sa primesc un raspuns de la tine.
_________
Cu respect,
Perticas E. Radu-Mihai

CV-ul si numarul de telefon sunt la mine, daca cineva are nevoie, e suficient s[ ă spună.