Cine spune că o bere nu poate fi diferită?
Pentru că poate. Beck’s a făcut un nou sortiment de bere, cu numai 4% alcool.

Prin urmare, Beck’s face niște petreceri de lansare a acestui produs, petreceri la care m-au invitat și pe mine, împreună cu 10 dintre voi.

Cum puteți merge cu mine la petrecere? Simplu.
Trebuie să îmi veniți cu niște idei originale, în spiritul Cine spune că…, din clipul de mai sus.

Ideile care îmi vor plăcea cel mai mult vor merge cu mine, să party și restul, cât ne ține.

Tot cei 10 vor decide și unde mergem, la alegere, dintre locațiile de mai jos.
vineri, 3 iulie, începând cu orele 20:00, în București
· La Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;
· Pe Heliportul Crystal Tower (Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pamântului;
· La Teatrul Elisabeta (Bdul Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu orele 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

Eu sunt tentat de jocul de minigolf, recunosc. Dar voi decideți. Desigur, cine dorește, poate să meargă la oricare din petreceri, dar eu, din cauza legilor fizicii care nu permit ca un corp sa ocupe simultan doua locuri in spatiu, nu pot fi prezent decât la una.

PS: Beck’s au avut o idee haioasă pe această temă, Cine spune că nu poți asculta un live în lift. Funny.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.