Cine iubește cu adevărat, nu aduce flori de 8 Martie, pentru că el aduce tot timpul anului și își manifestă dragostea în tot timpul anului.

Observ maxima asta hipsteristică tot mai des, în ultimii ani. La început o credeam doar o scuză pentru a nu decarta obolul în fața celei ce te iubește, te suportă, are grijă de tine și nu în ultimul râd, își desface picioarele în fața ta.

Dar nu, se pare că e ceva ce unii oameni simt cu adevărat.
Măi băieți…măi ciocoflenderilor, TOCMAI pentru că e 8 martie trebuie să îi aduceți flori femeii, chiar dacă îi aduceți tot restul anului. Pentru că ATUNCI contează, ATUNCI primesc și celelelalte femei și se declanșează spiritul de competiție, ATUNCI au nevoie cu adevărat să li se confirme dragostea și tot restul de abureli, nu când aveți voi chef.

Am cunoscut odată o gagică ce la fiecare 3 cuvinte scăpa câte un te iubesc. Nu doar iubitului ei, ci tuturor celor apropiați. Când se despărțeau să meargă la piață, era Pa, te iubesc. Când se ducea la budă, era tot un te iubesc. Peste tot era numai Te iubesc, chiar dacă situația cerea un haidi pa, băh.

Ghiciți câtă valoarea mai avea tebiubescul ei în ochii tuturor.
Așa și cu florile astea și cu declarațiile patetice de iubire non stop. Le zici atunci când trebuie și când contează.

PS: Și nu uitați, femeilor nu le plac trandafirii, preferă florile proaspete, primvăratice, de sezon.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.