un-comisar-acuzat

Pentru că vorbeam de ură și intoleranță în trafic și de accidentul grav de pe A2, rămăsese în suspans ideea Cine este de vină pentru accidente? Unii că PSD, alții că drumurile, alții că șoferii, alții că Trump.

Comisarul șef Viorel Andronic, șeful Biroului Poliției Rutiere Piatra Neamț, și șase agenți din subordine au fost reținuți de procurorii DNA Bacău, miercuri seara, pentru 24 de ore, pentru mai multe fapte de luare și dare de mită și fals intelectual.

De fapt, vinovații majori sunt ei. Comisarul Andronic, Comisarul Moldovan, Comisarul Acuză, toți comisarii și agenții de poliție rutieră care își clădesc vile pe numele părinților și a altor rude, din șpăgile luate la examene sau în trafic.

EI sunt cei ce lasă pe drumurile publice țigani analfabeți, sau doar analfabeți. Ei sunt cei care încasează jumătatea amenzii și îl lasă pe contravenient să plece liniștit. EI sunt cei din cauza cărora drumurile sunt un pericol pentru toți cei ce participă la trafic. Da, ei sunt PRINCIPALII vinovați.

De abia după aceea vin și șoferii. Pentru că ei nu ar fi șoferi dacă polițiștii și-ar face treaba de selecție.