După vizita la dentist, am fost pus să îmi iau periuță cu senzor de presiune, ca să nu îmi mai turtesc gingiile la periaj. Așa că am luat una la reducere, cu 269 de lei. E funny că are bluetooth și, dacă ții telefonul deschis, la baie, îți cronometrează cât te speli, îți arată știri ca să nu te plictisești, te avertizează dacă apeși prea tare. Anyway, utilă și funny.

Altă chestie utilă e Roborockul.

Aspiratorul ăsta este…ce mi-a lipsit toată viața. L-am denumit Sexy Mărioara și își face treaba ca un erou, într-o casă cu o grămadă de copii și o grămadă de pisici. Primul rezervor scos a fost extrafull, serios, adică a dat pe afară.

Nevasta, la început, era destul de sceptică. Mda, nu știu ce să zic, uite, s-a agățat în poanguri. Acum, după vreo 3 folosiri, mi-a declarat că Sexy Mărioara este unul din cei mai valoroși și prețuiți membri ai familiei. Asta în timp ce se uita la mine cu o privire destul de sceptică privind locul meu în această ierarhie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.