Căutând azi în librăriile de specialitate niște seriale pe care să nu le fi văzut, după ce am terminat, pentru a țâșpea oară Stargate SG1, rămânănd cu aceeași undă de tristețe că s-a terminat, am realizat că uneori cunt completamente total împotriva curentului.

De exemplu, nu pot să sufăr nici de-o culoare True Blood sau The walking dead. O mare pierdere de vreme. Pur și simplu nu mă pot identifica deloc cu filmele, creierul meu nu le consideră credibile și nu le poate găsi un unghi de rezonanță comun. Dexter a fost funny o perioadă, după care s-a transformat într-o ciorbă reîncălzită, de minim 3 zile. Eu nu mănânc nimic ce a depășit 2 zile de când a fost gătit :mrgreen:

Warehouse13 a devenit ridicol, Suits nu mă coafează, Weeds mă plictisește, Breaking Bad e plictisitor și își desfășoară acțiunea precum melcul-viteză, 30Rock nu e genul meu chiar deloc, Alec Baldwin mă lasă rece ca la morgă, Californication e sinistru, NCIS a fost interesant, dar de pe la sezonul 7 a devenit liniar și plictisitor, and so on.

Din păcate, am făcut greșeala să îmi încalc regula de aur de a nu mă uita la un serial până nu s-a terminat de filmat total. Așa, am văzut și eu Heroes Liniștit, am putut să mă uit doar la ultimul episod din Lost, care reușise să mă enerveze pe la seria a 3 a, când mai aveau un pic și aduceau metroul londonez și statuia libertății pe nenorocita aia de insulă. Bine, nu am înțeles nimic din el, dar măcar am avut satisfacția de a privi finalul.

Acum văd Elementary. Pare interesant, din trailer. Îmi plac filmele cu Sherlock Holmes, mai ales că în copilărie cred că am citit toate cărțuliile alea micuțe ce zăceau în biblioteca școlii, neatinse de nimeni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.