Pe tronsonul Bucuresti – Constanta se lucreaza la imbunatatirea liniei. De aceea trenurile au intarzieri care variaza intre 30 de minute si 3 ore, mai ales pe perioada verii. Aceasta lucrare a inceput anul trecut, si se preconizeaza ca va dure 3 ani.
Ce nu pot sa inteleg este de ce CFR-ul nu a micsorat tariful de calatorie. Adica eu platesc 60 de lei pentru un drum cu Intercity, dar ajung mai tarziu decat personalul. Deci, nu ar fi normal sa am o reducere de bilet? Dimpotriva, in locul reducerii, s-au majorat preturile de 3 ori de anul trecut pana acum.
In orice alta tara civilizata, asa ceva nu ar fi posibil. Numai in romania se poate. Datorita caniculei, sunt impuse restrictii de viteza. Deci pe un drum lung, poti ajunge la intarzieri de doua si trei ore. Exista vreo compensare, discount? In nici un caz. In schimb se fac razii prin trenuri, se enunta legi si regulamente, dar in schimb nu se ofera nimic. Conditii mizerabile indiferent de clasa de calatorie, indolenta si nesimtire din partea personalului angajat, furt pe fata la preturi si servicii.
Las` ca merge (TM).

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.