scoala.jpgDin pacate, am impresia ca seria norocoasa se apropie de final. Dupa 10-le de la Economie, a venit si neagra merceologie, cu ale sale spirale ale nustiucui si graficele calitatii in functie de implicarea angajatilor.
Mai pe scurt, m-am simtit atat de varza si de pe langa subiecte, incat imi venea sa plec acasa. Vecinul Dan intrase in transa de a incerca sa copieze, si fosgaia ca soarecele prin banca. Desigur, daca nu stii nici macar ce cauti, sansele de a gasi sunt slabe spre nule.
Asa ca am bifat si noi ca la alba neagra “ba, am prea multe “a”-uri, hai sa dau si un “b” “, si acum asteptam emotionati. Luam 3 sau 4?
Imaginea este de pe hol, unde lumea, ca de obicei, se inghesuia de zici ca se dadea ratia de zahar. Si toti stateau pe hol, ca locurile de sus in amfiteatru se ocupasera, si nimeni nu voia in primele banci. Si a venit doamna profesoara, si i-a asezat in mod ordonat, incepand cu primul rand. Noi macar am ales sa stam in fata. Desigur, alegere gresita.
Ce face comunismul din om….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.