V-am mai povestit despre aplicatiile pe care le folosesc cu gratie pe iPhone-ul 3G pe care il am in posesie de ceva vreme.

Rămân la părerea că multe din softurile din iTunes Store sunt inutile și de aia mă bucur că Orange susține dezvoltarea de programe noi, si cheama utilizatorii de internet sa voteze ce aplicatii isi doresc.

Asadar, pana pe 12 Octombrie, pe site-ul Orange, aici, votezi cele mai tari aplicatii de aifoane si Orange poate sa plateasca programatorii sa transforme ideea in aplicatie de descarcat din iTunes Store sau sa o dezvolte mai departe si sa o faca mai buna.(un upgrade pe AppStore am auzit ca e destul de scump).

Cele mai tari mi s-au parut: Norc StreetView pentru iPhone, Detectorul de gropi, că tot locuim în București și una pentru 3GS și iPhone 4 – detectorul de benzinării

Bonus aplicatia de criza

Insa voi le puteti vota pe cele care v-au placut voua, nu neaparat pe cele care mi-au placut mie, ideea e ca in final sa avem aplicatii utile de descarcat din iTunes. Da, se dau si premii pentru votanti in accesorii iPhone si mai aveti timp doua zile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.