Este la Genin, pe Calea Floreasca.
Înainte mâncam din aia de la Dristor. DIn păcate, după tot scandalul cu băieţii care îşi lăsau sămânţa în maioneza, şaorma lor s-a stricat maxim. Nu o mai pot mânca.
În schimb, am mâncat alaltăieri noaptea cea mai bună şaorma ever, la Genin. Vită cu berbec, în amestec perfect, de o dulceaţă neasemuită, condimentată de şi acum mă ustură părţile dorsale, cu un super meseriaş de ayran.
De luni îmi iau permisul. O să fiu mai prezent, deşi am început să slăbesc deja, conform planului meu.
NOU
“…băieţii care îşi lăsau sămânţa în maioneza…” = sperma in mayo???
NOU
Hm, pe aia nu o ştiu.
În schimb, când mai ajungi pe Calea Moşilor, viz-a-viz de strada Făinari e tot aşa o şaormerie genială. E de pui, însă tot condimentată de zici că e de la mama ei. Super bună. Io zic că aia e cea mai bună din Bucureşti.
Şi apropo, Dristor poate să mi-o sugă. 15-16 lei pe 180 de grame de şaorma, când aici unde zic eu cre’ că are cel puţin 400 de grame la 15 lei.
Dar cum ajung pe Floreasca, opresc şi aici unde zici tu, că n-am mai mâncat o şaorma cu berbec de ani de zile…
NOU
E misto ca e non-stop dar nu e cu mult diferita fata de cea de la dristor. Adica, shaorma de berbecut picanta chiar merita banii, dar daca ai timp, lasa de la tine 13 lei la Chicken Grill, in Vitan, la Prosper. Merita toti banii
NOU
ohh si vorbesti cu atata relaxare ca aia isi lasau samanta incat eu as putea voma pe tastatura.
NOU
Arhi ar trebui sa te omor, nu puteai s-o mananci alarteri si sa imi spui si mie? Ieri am fost la un test la hotel Caro si dadeam o fuga pana acolo, sunt mort dupa Shaorma!
NOU
aia de la dristor foloseau “maioneza facuta in casa”, ce stim noi?
NOU
nu există șaorma bună, părerea mea
NOU
Îţi recomand şi La Haleală, pe IG Duca, foarte aproape de Gara de Nord, e o copertină albastră, n-ai cum să nu o vezi. Mie mi-a plăcut chiar mai mult decât cea de la Genin.
NOU
Saormarii aia din dristor si-au deschis o “sucursala” si la Plaza. Asta cred ca este sobismul maxim: sa te duci la mol sa mananci saorma 😀
NOU
*sNobismul 🙁
NOU
apaca, pe coltul intersectiei, ditamai shoarmeria, super buna, usor scumpa
NOU
mai buna ca aia din gara de nord, de langa springtime? O_o
NOU
in clip pari mai gras decat in pozele recente de pe blog, presupun ca e mai veche filmarea aceea.
“ăieţii care îşi lăsau sămânţa în maioneza” asta e gretos desi tind sa cred ca e minciuna, inca am speranta in oameni ca nu fac asa ceva cu mancarea altora.
eu am avut o perioada in care am tot mancat shaorma pana acum cateva saptamani cand am scos din gura o bucata buna de piele si m`am scarbit. in mod sigur am mai mancat piele in shaorma si nu observasem dar de data aia chiar mi s`a parut scarbos si acuma iau o pauza.
NOU
Mai faceti si figuri si daca va da omul o shaorma plangeti cu ea in mana.
NOU
shaorma = otrava
cea mai buna mancare e cea de acasa, de la nevasta-ta 😛
NOU
Nu am auzit de chestia cu ultimul tip de Eeeeehhh-uri din maioneza…
Dar nu stiu daca sa iti multumesc acum… Parca preferam sa nu stiu :((
NOU
Vedeţi? Ăsta e geniu; îţi povesteşte despre cea mai bună shaorma din lume cu nişte amănunte care te fac să nu mai cumperi nici una, niciodată. Respect, maestre (dacă-mi permiteţi familiarismul acesta) 🙂 !
NOU
de ce nu dai o fuga prin regie, mai exact langa maxx, baietii sunt si curati si au shaworma foarte buna si ieftina pe deasupra …give it a try
NOU
Sa inteleg ca a inceput campania de “insamantare” a saormei…gretos in plm!
NOU
E divina. Sharoma trebuie mancata de vita + berbec!
NOU
Faza cu slobozitul in maioneza am auzit ca s-a intamplat si in Constanta, la Pericos parca…
NOU
Parca te apucai de slabit ?
Sa stii ca nu slabesti cu Shaorma …
NOU
Mi se pare prea satioasa si condimentata si grea. In rest e buna 🙂
NOU
te-ai prins tarziu…
NOU
Deci saule mananca la Haleala! Mi se pare mai misto. La Genin nu prea ma incalzeste asa de tare sosul ala de susan, dar carnea de vita e tare buna. La Haleala in schimb au 12348543 sosuri, tzatziki, salata, rosii, bla bla de toate si au si piper corean, un condiment foarte dubios care e cam cel mai picant lucru de pe lume si caci flacari.
Argh ce ma enerveaza ca sunt in Cta si nu sunt decat saormeriile alea mediocre de la voiculescu.
NOU
a stiut arabul ce face cand si-a luat conationali sa faca shaorma aia, si daca-ti vine sa crezi arhi, shaorma aia a fost mult mai buna de atat, pe vremea cand activau la 400 mai inspre piata floreasca, de cand s-au mutat in locul fostului dealu mare nu mai e la fel shaorma…
NOU
berea si shaorma, cele mai bune ingrediente contra slabit :)))
NOU
Shaorma de le Genin e foarte gretoasa. Nu stiu ce pun in ea dar nu reusesc sa mananc una intreaga nici cand sunt lihnit de foame, e deci foarte buna pentru slabit. 😀
PS: De obicei nu imi rezista nici cele mai mari dintre saorme.
PPS: Nu ca, in general, in Bucuresti e mai buna shaorma decat in Constanta?
NOU
asta nu e saworma …adica sunt si cateva bune!! dar mama sawormelor e in maroc. ramai socat, sa vezi ce inseamna saworma!!
NOU
Arhi, dar poti incerca si shaorma de la Delfinului, este fix in statia lui 330, 335 in sensul de mers spre Titan…este foarte buna si localul e deschis non-stop
NOU
Cat e Shaorma la Genin? Ca poate ajung duminica viitoare iar prin Bucuresti si dau o fuga.
NOU
cum se impaca asta cu planul tau pe 2010 ?
NOU
…pai vita si berbec = carne macra, fara grasimi. Si uite cum iti respecti planul.
:))
NOU
🙁 am devenit spammer?!
NOU
1. Dristor e naspa de foarte multa vreme (vreo 2 ani cel putin).
2. La Genin au un sos foarte ciudat. Sau iti place foarte mult… sau nu iti place deloc. Eu nu ma omor cu el (si sunt shaormist prin definitie cred 😀 daca exista definitie pentru asa ceva).
3. “La Matache” – piata Matache- au shaorma inca OK. Nu e cum era odata dar merge. 16 lei aia mare si ai si ayran gratis. (atentie naoptea ca e plin de personaje ciudate in zona).
4. Shaorma de la “Socului” (statia 330 de la Sos Pantelimon cu Bd Chisinau) este decenta. Eu de aici mananc cel mai des (asta si pentru ca e la 2 minute de casa mea)
5. La “Maverick” in Drumul Sarii (sper sa nu fi scris gresit adresa ca eu stau in partea cealalta a Bucurestiului) e mare si buna (si foarte scumpa)
NOU
@Conu Fanica: ala e sosul original de shaorma, din pasta de susan. Maioneza e o treaba romaneasca
NOU
La Iasi, cea mai buna shaorma e la Warda :D, daca ajungi prin capitala Moldovei iti sugerez s-o incerci! 😉
NOU
Mie nu imi place 🙂 Parca tot aici la Florida House in Militari e mai buna…
NOU
Ce-ti mai place shaorma:))
NOU
@Andrei: Subscriu! Cea mai buna e la WARDA langa UMF!
NOU
In Iasi adica.
NOU
tampenile astea gen Sharoma sunt extrem de scarboase, niciodata nu am mancat si niciodata nu o sa mananc un astfel de cacat.
poate sa puna si carne de sobolan sau sa isi sufle nasul pe acolo… credeti ca isi da cineva seama, mai ales daca sunt infometati.
NOU
:))
dude stiu ca stii ca ati ajuns iar sb de bascalie la mircea badea pe blog.de ce plm nu reactionati si-l lasati sa faca bloggerii de ras?
a 2 a oara si nu vad nicio reactie de la voi.
NOU
treaba cu sosul special de la dristor a fost facuta acum cativa, nu cred ca mai e vreun motiv de panica acum. oricum geanin e mult peste :X
NOU
Faci publicitate? :)))
NOU
sa inteleg ca iti respecti planu incepand cu 1 ian 2010…. pana atunci la shaorma inainte?
NOU
E n-as suporta asta!www.mircea-badea.ro/blog/specii/
NOU
bogdan, daca tu ai ajunge cu blogul tau la badea pe blog, ai da o laba de fericire…
alex, eu nu il citesc pe mircea badea, iar faptul ca a preluat moka o campanie publicitara pentru care eu sunt platit, nu poate decat sa ma multumeasca.
alte intrebari?
NOU
Cre’ ca cea mai buna saorma e aia de-o faci acasa…
NOU
Acu’ 2 saptamani, am descoperit o shawormarie geniala la Lizeanu (cum te duci spre Tei, pe dreapta). Pe langa faptul ca iti prepara lipia pe loc si ti-o unge si cu susan, iti poti pune in ea orice, inclusiv masline 😀
O alta shawormarie geniala este Iskender, pe la Dimitrov, vis-a-vis de liceul Iulia Hasdeu 😀
Si da, zicea cineva de mai sus despre shawormaria de langa Maxx. E de nepretuit sa mananci o shaworma d-acolo pe la 4 dim, cand vii mahmur din club.
NOU
bine , si arati ca unu care se pricepepe la shaorme !
NOU
Maestre….. o bijuterie de prezentare. Daca veneai si c-o poza cu ea mustind, deveneam ienicer pe veci 🙂
gaboanta.blogspot.com
NOU
@krakatau – Pai si eu ce-am spus? Iti vine greu sa citesti daca am scris cu litere mici?
NOU
@Andrei: te sustineam!
NOU
da. genin ruleaza! fin sau hardcore:) la tine e mai hardcore:)
NOU
Recomand si eu shaormeria Iskender de la Dimitrov. Geniala shaorma de vita cu berbecut. Numai 13 lei si este delicioasa.
NOU
subscriu. genin rules
NOU
@krakatau – ok 😉
NOU
bai…ayranul rulezz!
NOU
NU! Deci nu si nu. Sau poate avem gusturi diferite la shaorma
NOU
In afara de cativa care au descoperit ce inseamna “shaorma”, restul sunteti pe din’afara in privinta subiectului…exista o gramada de forumuri care dezbat subiectul “Shaorma” in Bucuresti de sute de pagini. Mai nou toti sunt, (la fel ca si mine) impacati cu ideea ca exista o shaormerie, cu care, momentan nu se poate compara nici una in Bucureati, aceasta se numeste “La Haleala” si daca nu sunt prea convingator, poate topicul asta unde se vb de mai bine de 200 de pagini a cate 20 de posturi pe pagina imi intareste convingerea.
forum.computergames.ro/124-cum-cit-unde/54705-saorma-si-pizza-peregrinari-prin-bucuresti/page-528.html
Cititi ultimele 200 de pagini..:D
Si mai sunt vre-o 4-5 forumuri unde se dezbate aprig subiectul…este de ajuns sa dai un serch pe dl. Google cu textul “la Haleala” si vezi ce rezultate iti da..;)
Personal mananc f. des de la ei, diferenta semnificativa fata de alte locatii reprezentand-o varietatea ingredientelor pe care ti le pun la dispozitie:
Salsa, Tzaziky, Thousand Islands, Muhamara, Tahina (pasta de Susan), Humus, Sos de Curry, Pasta de Usturoi super concentrata…in afara de astea mai au Sumak, ierburi aromate, menta, Piper Korean (cel mai iute ingredient posibil)….toate astea plus Salata fresh (salata verde + rosii proaspete)…toate astea le gasesti La Haleala……piperul ala nenorocit am inteles ca il importa de nu’stiu’unde…etc.
Daca am gresit gramatical pe ici pe colo..scuze…e ffff. tarziu..:D
NOU
forum.computergames.ro/124-cum-cit-unde/54705-saorma-si-pizza-peregrinari-prin-bucuresti/page-528.html
NOU
Pe langa deja faimosul Dristor :)) am incercat si in zona Pipera si am descoperit un loc recent deschis, se numeste Reddish, vis a vis de cel de-al doilea Mega Image de pe Pipera-Tunari. Am mancat o shaorma super buna, au un bucatar turc, care o face ca in Turcia. Pe langa asta, am descoperit ca au si niste salate interesante (majoritatea tot pe specific turcesc). Ce mi-a placut e ca e curat si chiar merita sa mergi sa incerci meniul lor. Am mai mancat si Iskender Kebap la ei si e tot asa de bun, doar ca se serveste doar in restaurant (se prepara pe loc). Au si livrari la domiciliu in zona Pipera, ceea ce e din nou foarte bine…Ai pofta de o shaorma, pui mana pe telefon si ti-o aduc direct acasa 🙂
NOU
cea mai buna si gustoasa shaorma se afla pe lizeanu la nr.6
NOU
veniti la a la turca se afla un iranian bucatar si shaormar super profisonist in shaorma de pui si de vita pe lizeanu nr.6atentie mare e super gustoasa……………….
NOU
a la turca hmmmmmm buna sh stiu ca acolo lucreaza sotu meu;)
NOU
Salutari, eu mananc shaorma, inainte mancam pe floreasca( acum 3-4 ani era buna acum…….nu-mi mai place este gretoasa) de curand am incercat o shaorma ” la obor” asa se numeste si este langa magazinul abor.Shaorma asta chiar ma cucerit( si puiul si vita) preturi foarte ok ( 13 lei shorma mare cu limonada sau ayran) ,retete proprii la sosuri adevarat profesionalism din partea lor
NOU
shaworma de la iksender(vis-a-vis de iulia hasdeu mi se pare ciudata..mananc de acolo d 3 ani,si mi s-a parut f schimbata..am inteles de la un angajat k au inlocuit carnea de vita cu cea d ..cal!!! d acveea e mai rosie!..nush c sa zic..nu stiu cui ii place sa incerce carnea de cal!car ede altfel s comecializeaza ilegal la noi..Parerea mea e k e mult prea scumpa si mai ailes faptul k nu stii exact c carne mananci,,,e f f riscant..