Având în vedere că, la loteria aia de jucăm noi toți pe un grup de telegram, am prins 3 numere plus stelutele, de era să cred că gata, în sfârșit sărăcia va fugi de mine, am început să primesc, pe facebook și pe net, în general, tot mai multe reclame și referințe la loterie, evident. Normal, îndreptate spre judgementals de alea cu Vai, oamenii sunt proști, nu au cultură econommică, iată cum acest câștigător la loterie a ajuns, în 3 ani, angajat la salubritate, pentru că și-a cheltuit banii pe hookers and coke, cumpără de la noi acest ghid de succes după ce ai câștigat la loterie. Și clasicul Cum recunoști că cineva a câștigat la loterie, bănuiesc că te învață cum să te prinzi că cineva din familie a făcut brusc bani și trebuie spoliat.

Și m-am gândit cum ar recunoaște lumea dacă am câștigat la loterie, analizându-mi comportamentul. Și nu cred că s-ar prinde după spending limits, nu îmi plac mașinile scumpe, nu mă omor după țoale de firmă, bijuterii, am cumpănit 2 ani dacă să îmi iau un ceas de 300 de euro, pe care l-am prins la 200, până la urmă. Dar știți cum și-ar da seama lumea că am câștigat la loterie?

Aș dispărea.
Eu, familia mea, probabil și prietenii foarte apropiați, am dispărea de pe radar, nimeni nu ar ști unde suntem și ce facem, conturile de rețele sociale închise, telefoanele la gunoi, zero prezență. Nimeni nu ar ști exact în ce zonă a lumii suntem sau dacă mai trăim. Am dispărea de pe fața pământului.

Dap, așa v-ați da seama.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.