Știți cum zicea daragaia tavarișcici Lenina, când se adresa clasei muncitoare, adunate să îi ovaționeze reușitele, nu? Învățați, învățați, învățați. Asta după ce îi băga la bulău pe intelectualii, pentru că orice țară cu tente dictatoriale are nevoie de pălmași idioți, nu de elite intelectuale.

Revenind la oile noastre mioritice.
Se presupune că, atunci când cumperi un produs online, înainte de a da banii pe el, sau înainte de a face cumpărătura, faci un research (să moara grammar naziștii din voi că nu zic studiu de piață) despre magazinul de unde cumperi. Adică băi, ce se spune despre ăștia pe internet. Ce păreri au avut și alți cumpărători, cum se mișcă cu clienții etc. Așa ar fi logic, zic eu.

sima Miercuri, 5 Decembrie 2012
am facut o comanda de un leptop de vinerea neagra ,sunt sunat ca urmatoarea saptamana primesc comanda,astept 10 zile nimic.sun de 3 zile nu raspunde nimeni,a 3 zi raspunde si mi se spune ca comanda este anulata ,produsul nu mai e pe stoc.este frumos din partea lor?

Sima, e plin internetul de măgăriile făcute de cel.ro. Inclusiv aici pe blog sunt câteva cazuri. Era atât de greu să dai o căutare pe google și să te lămurești?

Iar ca răspuns la durerea ta și a altora, țepuiți de lăcomia magazinașelor de acest gen, să știți că, atunci când ați cumpărat, ați făcut un contract la distanță, ce se supune legilor rromânești. Mai exact, dacă au acceptat cumpărătura și au confirmat-o, înseamnă că sunt obligați să vă vândă ACEL produs, la prețul afișat. Mai ales că era vorba de oferte, care sunt foarte atent supravegheate de OPC.

Așa că, un drum la opc, cu comanda printată, poate face multe.