brad

În general, și eu, și colegul de pat cameră în deplasări, facem un mișto teribil de cei ce își lasă cumpărăturile pe ultima sută de metri a sărbătorilor de iarnă, aglomerând mall-urile și hypermarketurile, în căutarea a dumnezeu știe ce.

Din nefercire, anul ăsta am rasolit-o grav. Nu am cumpărat brad din timp, știind că găsesc la Bricostore sau Bricodepot, fără problemă. Surpriză, niciunul din ei nu au așa ceva, decât niște resturi cojite. Am găsit la Hornbach, dar iarăși câteva rămășițe, iar la Ikea era speculă cu brazi, aceiași brazi Nordmann, ca peste tot, vânduți cu 350 de lei, pentru că de ce nu.

Așa că mâine e o zi gravă, pentru că am de găsit un brad natural de 2 metri înălțime, fix în ultima zi. Ca să nu mai vorbim că nu am cumpărat absolut nimic pentru masa de crăciun, aia #cumsecuvine, așa că de la prima oră mă voi înghesui la Selgros, să văd dacă mai prind vreun os cu carne, ceva, pentru că în Cora și Carrefour bătea vântul prin galantare.

Așa sărăcie ca anul ăsta în rândul populației, mai rar.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.