Se cauta agent relatii clienti (inbound) pe limba daneza pentru call center de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 am -09:00 pm Danemarca (09:00 am – 10:00 pm ora Romaniei).
Se lucreaza in ture si fiecare tura are 9 ore (8 ore de lucru [in acest interval aveti 2 pauze de 10 si 15 minute platite]+ o ora pauza de masa [nu este platita]). Trainingul se plateste pentru fiecare minut.
Jobul este pentru cei care au o conexiune la internet buna (inainte de angajare se cere o verificare a vitezei la internet) deoarece se lucreaza doar de acasa. Daca sunteti interesati sau doriti sa aflati mai multe informatii referitoare la job sau la salariu puteti sa trimiteti in engleza un mail la: recruiting@incallinternational.com

Va multumesc!
Raluca

Iar pentru băieții cu IQ-ul lui Einstein, care vor comenta că de ce pun așa ceva pe blog, le spun că, dacă ajut un om să pună pâine pe masa copiilor săi, e mai important pentru mine decât orice altceva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.