Pentru mine, problema internetului pe telefon este esențială. Ca profesionist ce trăiește exclusiv din online, am nevoie de a fi conectat la internet 100% din timp. Măcar pentru a putea să vă aprob comentariile, ca să nu începeți cu durerile prin mail, gen AM lăsat un comentariu, de ce nu îmi apare?? mă cenzurezi??? credeam că măcar la tine e dreptate!! iar după apariția comentariului Ah, scuze, nu știam, ei glumim și noi, nu eram serios.

Prin urmare, necesitatea unei cantități suficiente de internet e vitală.
Vodafone mi-a venit în întâmpinarea doleanțelor, cu campania Vorbești, net primești. Toți posesorii de cartele Vodafone, printre care și eu, primesc 1MB trafic de date pentru orice apel efectuat sau primit, indiferent de retea, în limita a 5 GB pe lună. Și uite așa, începe să merite să posed minutele mele nelimitate în rețeaua Vodafone. Detalii despre cum să te înscrii.

Între timp, puteți să intrați pe pagina de facebook a lui Adrian Oprea Șoferul și să îi dați sugestii despre ce locuri din țară merită vizitate și povestite. Adrian Oprea este o nouă vedetă a campaniilor Vodafone. Un tip simplu, îndrăgostit de prietena sa și de volan.

Nu, nu dispare Ghiță Ciobanul, nu i s-a anulat nici un contract, cum se vehicula zilele trecute. E altă campanie, comunică pe alte direcții, cu alți oameni, un alt tip de personaj, mult mai interactiv și mai deschis comunicării cu clienții Vodafone și nu numai.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.