Pentru că tot vorbeam săptămâna trecută de RAT și de faptul că nu mă mai uit din cauză că s-a transformat într-o mizerie în care tot felul de cazuri sociale sunt aplaudate în picioare pentru că le-a murit mama sau nu mai au mâini, iată un caz social de la Asia got talent.

Este că v-a impresionat până la lacrimi cazul social prezentat în imaginile de mai sus? Cum a ajuns ea de jos, tocmai acolo, în pofida sorții rele, dar din când în când, privește în sus, la mama, și își trage puterea necesară pentru a continua, pentru că dujmanii nu o doboară.

Serios vorbind, ea e Sacred Riana, a câștigat Asia got talent cu niște super performanțe, un spectacol încântător. Și nu e vorba de trucuri în sine, pentru că e plin internetul de revealuri (așa cum erau și când a câștigat Gog), ci de spectacolul fascinant și de implicarea profundă a artistei.

Nici măcar nu am fost curios să aflu cum le-a făcut și vă recomand să nu căutați nici voi. Ca și într-o relație, e bine să păstrați un pic de magie și mister pentru totdeauna.

Nu uita să te abonezi la grupul unde primești rapid ultimele articole de pe cetin.ro