Later edit:
Ultimul telefon vedeta din campania Vodafone este iPhone XS Max 64GB cu abonament Red 16 la 249.99.
Castigatorul Voucherului este Alexandru Ion, care nu a ghicit telefonul, dar a participat cu mandrie

Cum ar fi putut să înceapă Vodafone altfel un nou an decât printr-o campanie de reduceri. Așa că, până pe 31 ianuarie au o campanie de reduceri cu oferte extrem de bune pentru o gamă largă de telefoane, în funcție de nevoi și preferințe, așa că dacă ajungeți să aveți nevoie de un telefon nou, la început de an, să puteți avea ce e mai bun, în cel mai ușor mod.

Dar, lume lume, astăzi și mâine sunt ULTIMELE două zile în care mai puteți cumpăra un super telefon-vedetă, la o super tare ofertă-vedetă. Ieri a fost Samsung Note9 cu 128 GB stocare internă, la prețul de 229,99 euro cu abonament RED 16. Astăzi este iPhone XS 64GB la abonament Red 16 la 224.99 euro iar mâine…mâine veți afla intrând pe pagina de facebook a blogului, unde veți afla care este respectivul telefon.

Chiar și fără super vedetele de azi și mâine, în ofertă sunt telefoane foarte bune, la preț foarte bun. Adică avem iPhone X-ul de 64GB care este doar 79,99E la abonamentul RED 60, iar iPhone X este…iPhone X, o piață întreagă a realizat că notchul ăla este tot ce avea nevoie lumea fix după ce l-au adus ei. Sau Samsung Galaxy S9 plus, la RED 45, cu doar 124.99E și, bănuiesc că nu e nevoie să explici nimănui cu ce specificații vine genul acesta de telefon.

Anyway, dacă v-am trezit interesul, avem și concursul.
Intrați pe pagina de facebook a blogului și spuneți-mi care telefon credeți voi că va fi vedeta zilei de mâine și aveți șansa de a câștiga un vouche de 100 de euro pentru cumpărături online. La tragerea la sorți vor participa toate comentariile, pentru că e posibil să fie destul de greu să ghiciți foarte mulți care va fi acel telefon. Mîine vom face un update cu câștigătorul și telefonul vedetă al zilei.

Pe scurt:
Azi puteți cumpăra un super telefon, iPhone XS 64GB, la un preț foarte bun la abonament Red 16 la 224.99 euro
Tot azi aveți șansa de a câștiga un voucher de 100 de euro dacă răspundeți la întrebarea din articol, pe pagina de facebook a blogului.
Mâine aveți ultima șansă de a cumpăra un super telefon-vedetă, la un super preț, urmărind pagina de facebook.
Succes.