Rulează de vreo câteva zile pe teveuri o reclamă la nuș ce firmă de recuperatori de credite, în care o voce caldă, suavă și sexoasă de bancheriță ne explică aproape cu drag, cum că dacă intrăm în biroul de credit, nu o să mai putem lua credite vreo 5 ani de acum încolo, așa că hai, fii deștept, pune mâna pe telefon și sună-ne, dar numai dacă ai datorii restante la bănci, care sunt preluate de firma noastră.

Din start vreau să precizez că sunt de părere că trebuie să îți achiți datoriile. Ți-ai făcut credit, asta e, fii sănătos și dă banii înapoi.
Dacă poți.

Dar dacă nu poți, informează-te înainte de a face ceva. Și dacă te informezi, afli că după trecerea a 30 de zile de la depășirea termenului maxim de plată, banca te bagă în biroul de credit ȘI NU TE MAI SCOATE NICI DRACU`, cu atât mai puțin firma de recuperare, care nu are nici o treabă cu acel birou.

Așa că, dacă vrei să îți plătești ratele, plătește-le, dar nu te lăsa mințit de reclama înșelătoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.