Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește.

Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe an, la fiecare vizionare mai văd ceva nou, pe care nu îl înțelesesem până atunci. Știu, e posibil să fiu eu dumb, nu e problemă, important e că încerc.

Inception e tot pe undeva pe acolo, cam cu același feeling și mă ucide finalul, cu porcăria aia de titirez care nu se oprește. Bine, dacă e să iei în considerare că copiii sunt neschimbați, probabil e în vis. E ok, am căutat și eu rezolvările pe net, nu trebuie.

Matrixurile, deși mai mult primul, la restul au scăpat curca în lemne, cam ca la Preacher. Primul a fost genial, restul au fost…okeiute, iar la 3 nu mai moare aia o dată.

Harry Potter, evident, este și el. Primul fiind preferatul meu, restul au primit și ele aura aia de dark, ca de Batman, aură care poate nu trebuia să existe, cărțile nu își schimbă tonul de-a lungul lor.

LOTR, toate, The Hobbit, toate.
După care vin cele din seriile Marvel. Endgame mi se pare bestial, au închis toate firele excelent. Dr. Strange, iarăși, bun, Gardians of the Galaxy, Thorurile, deși Thor 3 e cam meh.

Da, știu, nu e Shawshank Redemption, nu îmi place nici Tarantino, merit să fiu spânzurat pentru gusturile mele.