Am râs puțin.
În spania s-a făcut o analiză, după implementarea, din 2005, a legilor antifumat.

Spaniolii au măsurat impactul pe care l-au avut cele două legi antifumat, din 2005 și 2010, și au constatat că numărul fumătorilor a crescut. Proporția adulților care spun că fumează zilnic este de 34%, conform studiului făcut de Ministerul Sănătății. În 2005, chiar înainte de intrarea în vigoare a primului regulament, cel care a interzis fumatul la locul de muncă, rata fumătorilor era de 32,8%.

Fix ce se demonstrează dintotdeauna, pornind de la interzicerea viilor a lui Burebista. Suma viciilor oamenilor rămâne constantă și legile nu ajută cu nimic la scăderea lor. Da, legea antifumat e bună pentru a-i proteja de fumători pe cei ce aleg să nu fumeze și nu doresc să intre în contact cu fumul de țigară.

Dar niciodată, nicio lege nu a reușit să oprească un viciu. Gândiți-vă câți oameni au făcut pușcărie în state pentru iarbă. Și câți încă fac, pentru droguri, prin românia și alte țări din lumea a 3 a. Ar fi trebuit ca frica de pușcărie să oprească pe toată lumea să mai cumpere cuie, nu?

Ete că nu. Viciile nu le suprimi cu legi.
The end.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.