Astăzi am mers prin magazine, căutând să îmi iau acel televizor de 50 de inch cu care să privesc campionatul mondial de fotbal din brazilia.

Toate bune și frumoase, până când un tânăr bănănău de la un magazin Flanco, cred, i-a explicat soției cât de mișto este să ai un televizor SmartTV. Și că plasma e outdated, și că nu se vede bine, și că LED e tehnologia viitorului.

În fapt, toată munca mea de lămurire care a precedat achiziționarea respectivului tembelizor, s-a dus pe apa sâmbetei. Pentru că acum nevastă-mea tânjește după un SmartTV de 46″, care are nuștiuce mare reducere și e apropiat la preț.

Rugămintea mea e.
Are cineva SmartTV acasă? Merită efortul de a da banii pe el? Îl folosiți, sau ajunge precum bicicletele de slăbit pentru femei, adică cuiere care se umplu de praf? Bine, nu cuiere, dar eu personal nu mă văd navigând pe net cu telecomanda. Iar dacă nu îl folosiți, îi puteți explica doamnei Ametcea de ce NU E BINE să cumperi SmartTV și că plasma de minim 50″ e mai potrivită?

Ah, și acum realizez că nu am verificat dacă schimbarea canalelor din telecomandă e la fel de îngrozitor de înceată ca la celălalt Philips pe care îl am.

img292491_17052013155236_0

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.