Windows 10, deși deja este destul de vechiuț, este îmbunătățit în mod constant, iar performanțele Windows 10 s-au stabilizat în timp și merge smooth, aproape perfect din toate punctele de vedere. Windows 11 a fost afectat de probleme de compatibilitate software și hardware de la lansarea sa. Se pare că sistemul de operare Windows 11 are probleme cu procesoarele AMD Ryzen și o eroare care încetinește SSD-urile, provocând scăderi drastice de performanță pe laptopurile cu Windows 11. Deci, pentru un computer cu o configurație slabă, Windows 11 va reuși să facă performanțele și mai slabe. Dar când vine vorba de securitate, Microsoft acordă o atenție deosebită securității pe Windows 11, un sistem care, de exemplu, permite utilizatorilor să gestioneze intuitiv aplicațiile de urmărire a locației.nstantaneu aplicațiile rău intenționate care încearcă să fure informații despre utilizator.

Ce versiune de SO ar trebui să aleg?
Deși Windows 11 este mai fiabil în ceea ce privește securitatea, Windows 10 este mai bun în ceea ce privește interfața, performanța și software-ul compatibil. Desigur, asta dacă nu sunteți ca anumite persoane, care încă folosesc Windows 7. Noroc că s-a scos XP-ul, că rămânea la el.

În oferta sa de Paște, prietenii noștri de la Godeal24.com au Windows 10 la ofertă, cu doar 7.24E. În plus, Office Professional 2021, care are prețul oficial de $439.99, costă doar 30.22€!
Alte oferte:

Reduceri de până la 62% cu cuponul SGO62


More Computer Tools:  

Get More Tools>>>

Până la 50% off pentru Windows cu cuponul “SGO50”

Alte versiuni cu cuponul “SGO62”

Ce este licența OEM? De ce OEM?

Mulți utilizatori sunt foarte încântați de prețul mic oferit de Godeal24, dar se întreabă de ce prețul este atât de mic? Mai important, este adevărat? Da, e adevărat, deoarece licențele vândute de Godeal24 sunt licențe OEM.

Acestea sunt licențe care sunt de obicei vândute producătorilor, astfel încât aceștia să poată cumpăra Windows mai ieftin pentru a le instala pe produsele  în serie. Dezavantajul unei licențe OEM este că de obicei este legată de placa de bază, așa că odată activată, este dificil să transferați licența pe un alt computer.

Din fericire, Godeal24 își vinde licențele OEM atât de ieftin încât, dacă vă mutați computerul sau aveți nevoie de altă licență, puteți cumpăra o altă copie și este totuși mai ieftin decât să plătiți prețul cu amănuntul.

Godeal24 nu numai că oferă produse bune, dar există și serviciul post-vânzare. Godeal24 are o echipă profesionistă de servicii pentru clienți, care oferă asistență tehnică 24/7 și, atâta timp cât cumpărați produse de la Godeal24, vă puteți bucura și de un serviciu post-vânzare pe viață!

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Windows 11 – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2021 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.