cand speli masinaAzi am luat javra cu mine în mașină și m-am dus intr-ale diverselor treburi pe care le mai fac eu pentru prosperitatea familiei. Iar una din treburi a fost să mergem la Brănești, să mâncam mici. În paranteză fie spus, nu mă mai duc, aveau gust de amoniac de zici că cine știe de când erau morți câinii care au contribuit la respectiva compoziție.

Logic, din cauza drumului lung și legănat, javra a vomitat și, de data asta, pe lângă boabele de royal canin, avea în burtă și niște parizer putred, cules de pe afară. Așa că mirosea în mașină de îți îndoia nasul, indiferent cât de mult a șters stăpâna animalului pe acolo.

Și uite-așa am ajuns cu mașina la spălat, pe ploaie. Credea tipul de la spălătorie că fac mișto de el…

15 comentarii Adaugă comentariu

 1. Apropo, daca va doriti vreodata neaparat sa ploua, sa ma trimiteti pe mine sa spal masina.

  0

 2. #2

  mirosul de voma canina la reno e feature, nu bug.

  0

 3. Câine drojdier … a scăpat la vișinată?!

  0

 4. Stai sa vezi cum e cand o voma pe partea cealaltă cu fire de iarba si ate de salam.Stiu, te incurajez…

  0

 5. #7

  Hranesti cainele cu Royal Canin? Credeam ca un caine de A-lister mananca doar Acana sau Orijen si alea de Red Angus!

  0

  • mi s-a terminat stocul de Blackwood…

  • Deci e cea mai mare basina asta cu boabele premium, de parca nu tot resturi de la abator ar folosi. Resturi in sens ca ce nu intra nici macar in parizer. Cartilagiul de angus e mai bun decat de ala de kobe? Dar tendonul?

   0

  • Doar n-ai fi vrut sa-i deie numa homar si vaca kobe?

   0

 6. #11

  eu pe a mea schnauzeritza am reusit sa o invat sa nu manance de la altii (atat de tare ca daca insistai sarea la tine), dar de pe jos manca de ziceai ca e la 3 * michelin. Botnita a fost singura varianta. Oricum la 40+ kile ale ei era o idee buna sa stea cu botnita cand era libera.
  O lasasem legata la alimentara de la Gemenii in bv (actual Profi), dar fara botnita. Am gasit-o dezlegata, in pozitie culcat de ma miram ce e cu ea. MI-a zis un nene ca venise unu cica sa o fure. Ea a stat frumos sa o dezlege ala si apoi cand s-a oferit ala sa ii dea ceva parizer sa il urmeze l-a urmat in alergare pana in statie la 34 de s-a kkt ala pe el, apoi s-a intors frumos si m-a asteptat. Sincer nu credeam ca o duce atata capu’

  0

  • #12

   oh, the memories. tot din bv, tot in zona aia stateam, si am avut o shnautzerita neagra pe nume Lessie. rupea usile cand auzea un ambalaj fosnind

   0

 7. Maestre Alister, fa ceva ca sa nu imi mai pot da like la propriile comentarii. Ai implementat limitarea la un like de persoan, poate iti iese si asta. Nu mi se pare corect ca omul sa isi poata da like.

  Dealtfel mi se pare suspect ca comentariile lui Tim au adesea un singur like, si as vrea sa vad daca dispare dupa ce faci asta..

  0

  • man! gresesti, Tim + Spanac/Francisc/Leustean/Salata/Whatever

   0

 8. #15

  si cu cojile ce ati facut pana la urma?

  0