capital-punishment

Mai mult, în 5 februarie 2013, Mihnea Columbeanu „ar fi întreţinut un act sexual oral cu minora care avea, la acel moment, vârsta de nouă ani, profitând de imposibilitatea ei de a-şi exprima voinţa, precum şi de starea de constrângere morală în care se afla din cauza autorităţii exercitate de mama sa”.

„Astfel, în schimbul promisiunii unei sume de bani de către inculpat, mama minorei a determinat-o şi a încurajat-o pe fiica sa să suporte actul sexual oral, promiţându-i că urma să o înveţe chiar ea cum să întreţină acte sexuale pe viitor”, mai spun procurorii.

Și poate nu neapărat pentru animalul în discuție, ci pentru mama copilului. Un copil distrus pe viață, pentru fanteziile sexuale ale unui nebun. Pentru că ăla e nebun, e clar, vina sa e mică. Când simți nevoia să faci sex cu un copil, ai nevoie de internare pe viață la psihistrie, tratamente cu bromură și o moarte într-o celulă capitonată, lins de gândaci.

Dar mama…mama ar trebui decapitată în public, ca la ședințele religioase din Arabia Saudită. Bătută cu pietre până la moarte. Tot arsenalul posibil de chinuri gândite de un nazist ungur.

Câtă mizerie… Serios, am rămas cu o durere de cap după ce am citit știrea. Inițial, când am citit de arestarea mizeriei umane numite Mihnea Columbeanu, pe motiv de pornografie infantilă, am gândit că Ia, încă un fraier prins cu descărcări bulk de pe torente, care includ și mizerii de gen, ia hai tu până la noi la sediu.

Uite că, de fapt, nu era chiar așa.

De aici