Mergem azi dimineață la Synevo, să ne facem niște analize. Ea pentru sarcină, eu pentru diverse, incluzând diabet și prostată. Știți cum e, de la o vârstă, ori apreciezi tușeul rectal, ori începe să îți placă să fii violat.

Intrăm, nenea paznicul dă să îi scoată nevestei bon, la care doamna mea, maiestuoasă Nu de acela, sunt însărcinată. Numerele la bonuri erau 212, noi am luat bonul 001. Și așa am aflat că, dacă vrei să îți faci analizele și ai norocul de a fi tatăl ce însoțește doamna analizată, ți le faci și tu peste rând, pentru că, altfel, dispare logica pentru care gravida intră în față.

După ce ne-am făcut analizele, am realizat că o lume întreagă ni se deschide, în următoarele luni. Locuri de parcare în buza magazinului, tratamente preferențiale peste tot, îți dă lumea locul în tramvai. Bine, glumesc, în românia bărbații sunt niște analfabeți inculți, nu fac ei gesturi de astea, dar nici noi nu mergem cu tramvaiul. Deci locuri de parcare preferențiale it is.

Go, Beanie!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.