„Der Lack ist ab” e un sitcom german despre vârsta mijlocie. Într-un episod, o tipă (altfel faină) de 40+ ani se plânge că după 40 și ceva, a devenit invizibilă pentru bărbați. Prietenii ei îi fac profil de Tinder (cu o poză filtrată și retușată) – se combină cu un tip și își dau întâlnire într-un bar.

Tipa se îmbracă într-o rochie roșie.

Omul nostru intră în crâșmă, unde ea îl așteaptă la o masă așa îmbrăcată în roșu și machiată frumos (e singurul client al localului), se uită de mai multe ori împrejur, întreabă chelnerul dacă e vreo femeie care îl așteaptă și își sună un prieten: „nu e, mă, nimeni aici, cred că mi-a tras țeapă!”

Am râs bine de tot.

Mi-am amintit de asta ieri, când am glumit cu Cetin că urmează să împlinesc 37 de ani, și mă apropii de vârsta la care femeile devin invizibile.

Baronul, veșnicul romantic, a zis ceva de genul “femeile devin invizibile doar dacă vor ele”. Cum e om trecut prin viață și înțelept, l-am ascultat, dar nu prea îmi vine a crede, mai ales în societatea noastră geriatrofobă.

Așa că vă întreb pe voi: când încetează o femeie să fie interesantă sexual pentru voi (la ce vârstă sau la ce caracteristici)? Pot femeile să vă atragă și după ce nu mai sunt piersicuțe?

Și de data asta mă interesează și vârsta voastră. Nu mă aștept la răspunsuri corect politice și drăgălașe, chiar vreau să știu cum funcționați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.