Mai țineți minte când vuia presa, cu prima pagină dedicată știrii că ANI L-A DECLARAT ÎN INCOMPATIBLITATE PE NICUȘOR DAN, povestind cum Nicușor s-a pus el însuși șef de proiect la nu știu ce chestie din primărie și, TRAGEDIE, și-a dat singur salariu ÎN PLUS pentru asta. Degeaba încerca Nicușor să le explice cui voia să audă că așa spune legea, inițiatorul proiectului e șef de proiect, e exclus din incompatibilități și este obligatoriu, prin aceeași lege, să fie plătit pentru asta, cu acel salariu uriaș de 300o de lei.

Și toți știau că așa e, pentru că legea e publică și disponibilă oricând. Cei de la ANI, toți făcând parte din USL, știau, presa știa, politicienii care aruncau cu căcat știau, CIprian Ciucu, viitorul fost candidat la primăria capitalei, știa, toți știau. Dar era momentul de aruncat cu căcat și câștigat puncte politice.


Sursa News.Ro

NICIUN ziar, canal de știri sau altceva din cele ce aveau frontispiciile cu NICUȘOR LA DNA! nu a scris despre această știre. NIMENI. Niciunul. Singura știre de la primărie, prezentată, evident, în stilul CUTREMUR LA PRIMĂRIA CAPITALEI este că un viceprimar și-a dat demisia, din motive personale. În rest, NIMENI nu a scris nimic.

Asta e lumea în care trăiți și în care vă lăsați manipulați zi de zi și, din cauza asta, la alegerile de la anul o să o aduceți înapoi pe panarama din voluntari. Stai să vină frigul, să înceapă campaniile cu Vai, nu am apă caldă, ce a făcut Nicușor, Firea măcar fura, dar făcea.

Ca încheiere, nu uitați că soldații USL de la ANI i-au făcut și Clotildei EXACT același tip de manipulare, identic, pe aceeași speță, știind perfect că ceea ce fac e ilegal. Să nu uitați să căutați, când va publica Clotilde că acuzația a fost respinsă, vreunul din ziarele astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.