Citeam zilele trecute la o tipă că vai, era a n a zi când se spăla cu șampon uscat, pentru că nu avea apă caldă. Citesc zilnic despre cum Nu avem apă caldă, e inacceptabil, Nicușor, din cauza ta nu ne spălăm. Trecem peste faza cu Nicușor primar de 3 luni versus 4 ani de distrugere a RADET de către panarama din Voluntari.

Am ajuns la concluzia că, de fapt, bucureștenilor nu le place să se spele. De altfel, normal, cui îi place să dea cu lichid pe el, când e atât de confortabil să nu și, în plus, există parfumuri care rezistă 3 zile.

Pentru că, la cel mai serios mod, nimeni nu face nimic pentru a rezolva această problemă. Bă, văd că nu e apă caldă, e ok, sunt prost, am impresia că e vina lui Nicușor Dan, dar ceva tot trebuie să fac, în afară de a mă lamenta pe internet despre cât e de căcat viața. Nu?

Costă 250 de lei un Geyser. Încălzitor instant de apă. Îl montezi la bateria de la baie și ai apă caldă la discreție, duș la discreție, spălat la fund la discreție, ca să nu mai mirosiți a rahat întins cu hârtia igienică între buci. 250 de lei, da?

Bine, mi se șoptește în cască că, probabil majoritatea compleanților (e englezism de la complain, nu te stresa) stau cu chirie și nu înțeleg de ce ar trebui să investească în casa altuia, să li se ofere.

Așa că da. Ori îți rezolvi problema, ori continui să te plângi. Pentru că de aia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.