Mă uitam la cretinismele ignorantului de la antene, cum era el fericit că, în sfârșit, s-a demonstrat că facebookul nu are nicio putere. Între timp, facebookul a scos un președinte și a urcat un partid COMPLET nou, în 6 luni, drept a 3 lea partid din românia. Iar mirciulică tot rahat are la bot, patronul lui tot un pușcăriaș este, familia lui tot din bani de la securitate și lins coproculturi trăiește. Una peste alta, noi suntem bine.

Tăntălăul de serviciu, manechinul de la ALDE, cu 5% din voturi, declară S-a dovedit că există un singur partid liberal, ALDE. Sper cu sinceritate că acestea sunt primele semne de schizofrenie.

Mă gândesc să mă înscriu în USR. Sincer să fiu, chiar cred că trebuie să ne mișcăm cumva, să FACEM ceva, pentru că, în ritmul acesta, copiii noștri vor cânta imnul patriei în fața tabloului cu Firea.

În rest, sentimente personale?
Dezgust. Maxim. 39% prezenta la vot. Serios, îmi vin în taste doar înjurături grosiere la adresa minunatei clase de mijloc, acei votanți de dreapta, care vin la vot doar dacă nu e zăpadă la Predeal. În rest, îi veți vedea de mâine în discuții docte despre sistem, despre cum ar trebui să protestăm, să ieșim din casă, despre lipsa autostrăzilor și alte baliverne de genul. Doar că atunci când aceste lucruri ar fi contat, la vot, ei erau foarte ocupați să se dea pe pârtii.

Sunt foarte, foarte dezgustat. Și nimeni, DAR NIMENI nu are dreptul să comenteze ceva la adresa votanților PSD. Oamenii aceia, proști, inculți, analfabeți, pomanagii, făină și ulei, numiți-i cum vreți. Ca cetățeni ai țării valorează MULT mai mult decât oricare nespălat de pe internet, plin de aere, care geme de facultăți și mastere, dar nu s-a dus la vot, pentru că toți sunt la fel. Oamenii aceia, spre deosebire de votantul de dreapta, și-au făcut datoria și AU IEȘIT DIN CASĂ și au votat ce au crezut ei că e bine pentru țară. Și pentru asta, au tot respectul meu.

Restul? Gunoaie corporatiste.
Și cam atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.