Mă uitam terifiat zilele trecute la cazul tatălui ce şi-a ucis fetiţa de 3 ani, pentru că ştia el că se va transforma în Antichrist. Nu vreau să mă leg aici de discuţia de la articolul precedent şi să arăt cum religia tâmpeşte şi face cele mai mari crime în numele unor zeităţi.

Ci la cauza acelui delir mistic. La faptul că acel criminal e un fost boxer. Şi că de la atâţia pumni în cap, s-a tâmpit în aşa hal încât a ajuns să îşi ucidă propriul copil.
Îl mai ţineţi minte pe Cassius Clay, actualul Muhammad Ali? Nu e în stare să mănânce o lingură de supă, pentru că tremură din toate încheieturile. De la aceleaşi lovituri în cap. Şi exemplele pot continua, cu oameni terminaţi mental pe viaţă, din cauza loviturilor încasate.

De ce e considerat boxul sportul gentlemenilor? Că nu îşi dau la testicole? Dar faptul că se nenorocesc şi ajung infirmi dacă nu ştiu când să se retragă sau mănâncă prosoape prin colţuri de ring? Asta e chestie de gentlemeni?

Nu înţeleg cum se pot interzice drogurile, fumatul în locuri publice, dar un sport care e clar că îţi distruge organismul nu e interzis.
Păcat că, din când în când, din cauza inconştienţei unora, suferă inocenţii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.