Mai ţine minte cineva că idiotul nostru prim-ministru, şi anume emil boc (literele mici sunt intenţionate), l-a dat în judecată anul trecut pe tăriceanu (aceleaşi litere mici cu intenţie), pentru că forţa sărmanul popor rromân să plătească o taxă discriminatorie şi nedreaptă, TAXA AUTO? Câtă durere era pe el, cum lupta el boc, aşa mic şi prizărit, pentru sărmanul posesor de automobile, care are tot dreptul să nu plătească taxa auto, pentru că e în UE?

Ăăăă…a mai auzit cineva ceva cum că boc ar intenţiona să scoată taxa? Nuuuu. Dimpotrivă, domnul boc gândeşte, pe lângă taxa auto şi o taxă de poluare pentru restul maşinilor din trafic. Adică prilej de şpagă la greu pentru service-uri “ia quaie 1 mil şi bag-o că nu poluţionează“.

Vă place, măi papagalilor care îmi explicaţi în campanie cât de minunat e el pedeleul şi cum o să ne ducă el pe cele mai înalte culmi, câtă ţeapă aţi luat?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.