În noiembrie 2017 le-am cumpărat copiilor sistemul acesta de la PC Garage, care avea, atunci, configurația aceasta
Gaming Viking, Intel i3-7100 3.9GHz Kaby Lake, 8GB DDR4, 1TB HDD, GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 . Unul pe albastru, altul pe roșu

Între timp, unul a urcat la 16GB RAM plus un SSD Kingston SSDNow UV500 480GB SATA-III 2.5 inch și ambele au primit upgrade câte un procesor i7. Desigur, mai pot pune 8GB de RAM și pe celălalt, dar momentan nu am de ce. Ambele au monitoare DELL S2318M 23 inch 6 ms Black.

Problema e că urmașii familiei Ametcea au descoperit laptopurile și Fortnite și acum îi lasă profund și perfect reci PC-urile pe care am dat o gălăgie de bani, birourile pentru ele, scaunele de gaming și cam tot ansamblul, pentru că fiecare se urcă în pat cu laptopul lui și nu prea îi mai interesează de ce se întâmplă în jur.

Așa că mă gândesc să le vând. Doar că nu am făcut niciodată așa ceva și habar nu am cât aș putea cere pe ele, ca să nu le dau nici gratis, dar nici să le transform în bijuterii. Practic, la un calcul rapid, la preț de magazin, fiecare din ele valorează 5000 de lei, more or less. Cred că un preț corect ar fi 4000, pentru un sistem complet.

Licitația începe de la 4000 :mrgreen: Se oferă autograf :=)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.