Participanti:

Marius Pricopie, Arhi, micu`TZU, Roxana, Laura, Cristina, Little Bro, Ddumi, d3vilgirl, Black Night, Napster, Saliery.

Am impresia că au fost mai mulţi. Cine nu se regăseşte, să dea un bâzz.

Păreri la rece.
A fost mai funny decât în alte dăţi. Probabil şi pentru că transportul la faţa locului a fost asigurat de micu’TZU, drept urmare prestând eu şi nişte beri.
Ca de obicei, mesele aranjate de-ampulea. Nu o să înţeleg niciodată persistenţa copiilor ăstora de a se întâlni în baruri, când sunt atâtea locuri în constanţa unde poţi sta în aer liber. Desigur, nu au lipsit întrebările despre banii din blog. Sagi s-a oripilat de emoţie când a auzit cât câştig.

Marius Pricopie
arată mai tânar decât mine şi are 41 de ani, plus 2 copii, din care unul de 20 de ani. Simpatic tipul. Păcat că şansele sale de a câştiga la primărie sunt nule. Mi-a plăcut că nu a avut nici cea mai vagă intenţie de a vorbi politică. Asta desigur până nu a inceput Laura să se ia de el. Atunci am pus şi eu punct întâlnirii, pentru că sunt apolitic.

Înţeleg că următorul blogmmet îl organizează Ddumi. Asta e ceva super mişto. Sunt sigur că deja gândeşte nişte tabele de subiecte, aranjamente şi luări de cuvânt, sub oblăduirea lui dordezbor. Ceva mă face să cred că nu o să fiu martor la chestia asta.

Sfaturi de la bătrânul Arhi?

Lăsaţi dracului barurile. Mergeţi şi vă împuţiţi de fum în spelunci sordide, în loc să ieşiţi pe o plajă sau la pădure.
Lăsaţi discuţiile despre SEO and shit. Beculeţ, cum a venit, cum a început să mă informeze de realizările piţipoancei. De parcă mie mi se rupea de emoţie de ei.
Copii, socializare înseamnă să vă cunoaşteţi, să vă distraţi, să vă bucuraţi de viaţă.
Nu fum de ţigară şi bani din blog…


POZĂ

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.