Am in ultimul timp discutii cu niste diversi, bazate pe lipsa blogurilor de nisa din romania, si cum suntem noi in urma tuturor in lume, pentru ca lipsesc blogurile de nisa. Iar la intrebarea ce e un blog de nisa mi s-a raspuns ca e un blog personal, dar targetat.
Ok, daca asta e un blog de nisa, inseamna ca musteste de bloguri de gen in romania. Pentru ca fiecare ziarist care aude de bloguri si isi trage si el unul, are blog de nisa. Nisa jurnalistica, pentru ca marea lor majoritate habar nu au sa scrie si altceva, si atunci transcriu pe blog stirile pe care le dau in ziare sau aiurea.
Avem si bloguri de nisa politica. Toti politicienii cu ceva staif au blog. Si nu discuta acolo despre moartea caprioarei si ce au mancat la pranz. Discuta despre idei, planuri, manareli, mismasuri, ciubucuri si alte operatiuni caracteristice lumii politice. Unii chiar isi numara si ouale pe blog, iar altii incearca sa le zdrobeasca prin fistece palate.
Avem si bloguri tehnice. Galagie chiar. Peste tot gasesti bloguri care copiaza tech crunch, gizmodo si altele. IT, electronice, electrocasnice, tot ce vrei gasesti pe blog.
Nu mai zic de bloguri de divertisment. Bloguri cu caricaturi, bloguri cu desene animate, bloguri, bloguri, bloguri.
Si atunci, de ce se zice ca blogurile noastre nu sunt de nisa? Eu am un blog personal. Ganduri, trairi, muci, porcarii, tot ce imi trece mie prin capsoru-mi delicat, le pun pe blog. Cum ar trebui sa nisez aceste ganduri pentru a ma ridica la standardele doritorilor de nise? Sa incep sa scriu doar de trairile orgasmice? Sau sa imi descriu zilnic functiile biologice, inclusiv cele excretoare, si atunci am facut un blog de nisa medicinala. Sau mai degraba de fosa septica, dar se cheama ca e de nisa, nu?
Sau sa incep sa imi descriu experientele erotice. Manuale, feminine, cu aparate, nu conteaza, dar sa fie pe nisa erotica. Uite dom’le, in timp ce scriu ma lovesc idei.
Nisa, de epilari, nisa de cafteli, nisa de trozneli la coada, nisa de batut nevasta…
DOAMNE, UNDE MI-AI ASCUNS POSIBILITATILE ASTEA PANA ACUM?!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.