Nu știu dacă știați, dar ieri, un grup de specialiști români a decis care va fi logoul româniei când va deține președinția Uniunii Europene.

Și, după dezbateri aprige, s-a decis. Bitdefender va prelua președinția UE pentru 6 luni, timp în care o va apăra de viruși. (TM Tudor Galoș)

În semn de prețuire, am făcut și eu un mockup, cu celelalte simboluri dacice care ar fi trebuit puse pe acest logo și care ne reprezintă de minune în lume. Ori suntem daci, ori nu mai suntem. Din păcate, nu am mai avut loc pentru o țigancă cu fuste, dar se prezumă.

În altă ordine de idei, observ că lumea s-a tâmpit cu Dacia, toți sunt daci, ne reîntoarcem la simbolurile dacice, mai rămâne să apară cultul lui Zalmoxe și, din când în când, câte un cretin aruncat în sulițe, prin Maramureș, unde sunt ultimii daci liberi.

Later edit: Între timp, ministerul cercetării și inovării și-a lansat și el un logo năucitor, făcut pe genunchi, in Paint, cu o coloană a infinitului care seamănă cu un creion inserat anal. Comentariile sunt priceless.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.