Vă jur cu mâna pe inimă, inclusiv a mea, că eu am impresia că Dan Barna vrea să dea o lecție româniei și să le arate tuturor ce nasol e totul, dacă nu e Dan Barna președinte. Pentru că, se știe, dacă era Dan Barna președinte…
Fiți atenți aici.

Asta zicea Dănuț Barna în 2019, cu gurița sa spurcată la fonduri publice. Și nu doar el.

La rândul său, senatoarea USR Florina Presadă a anunțat că în curând va pune în dezbatere publică modificări legislative care să dezincrimineze consumul anumitor „droguri”, menționând că sunt nenumărate exemple pozitive de țări care au dezincriminat consumul propriu, cel puțin pentru unele dintre substanțele care în România sunt considerate droguri de risc, dând ca exemplu cannabis-ul.

Ce s-a întâmplat, după 3 ani, în afară de faptul că tiriplicii ăștia nu au depus nimic? Păi ieri…


…a fost votată propunerea ca posesia de droguri să fie pedepsită cu vreo 10 ani de închisoare, așa, din poignet. Propunerea legislativă aparține, cum se putea altfel, deputaților PNL. Dar asta nu ne miră, USL trăiește, știm că hoții sunt la putere. Dar te-ai fi așteptat ca USR, bastionul democrației și libertăților, să lupte cu pieptul dezgolit împotriva acestui abuz dement. V-ați fi înșelat crunt, dragi amici, pentru că USR a votat IN CORPORE pentru proiectul de lege.

Iată-i, ei sunt, în toată splendoarea lor. Ei, artizanii schimbării, oamenii pe care i-am votat pentru că voiam să aducem nou, să aducem schimbarea, să scăpăm de eternul FSN de la conducere.

Nu-i așa că sunteți fericiți că i-am votat?

Și iată cum Bantustanul estului europei se întoarce înapoi cu 50 de ani și face ca furturile colegilor politici din conducere să fie o glumă, față de pedeapsa pe care o poți primi pentru că dețineai o țigară cu iarbă. Sau pedeapsa de 15 ani pe care o poți primi pentru că, la petrecerea din casa ta, cineva deținea niște coca, iar tu, evident, ai pus la dispoziție imobilul, ÎN ORICE FEL, pentru consumul de droguri de mare risc. Se știe, avem exemplu viu al statelor unite, că milioanele de oameni care au făcut pușcărie sunt soluția pentru a câștiga războiul drogurilor. Oameni la pușcărie pentru că dețin cânepă.

Nu-i așa că sunteți mulțumiți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.