Adevăr vă spun vouă, dacă până la anul nu se întâmplă ceva, iar la alegeri nu ieșiți la vot cât mai mulți, puterea va ajunge la acest domn. Uitați-vă cu câtă dragoste îl întâmpină analfabeții. Bine, și cu câtă scârbă face semne gorila lui Simion. Ați crezut că 3 decenii de Marga, Abramburica și restul de distrugători ai învățământului românesc nu vor avea efect?

Au avut. românia e o țară majoritar analfabetă, cu oameni proști, săraci, înfricoșați zi de zi de o media cumpărată pe firmituri de către niște băieți cu foarte mulți bani și cu foarte multe interese rusești. Ambasadorul Kuzmin și-a făcut treaba, el este omul trimis de Putin întotdeauna înainte, pentru a destabiliza locul.

Sigur, după părerea mea, românia are nevoie de minim 4 ani cu AUR la putere, ca să înțeleagă ce înseamnă CU ADEVĂRAT o guvernare extremistă, altfel niciodată nu se va sparge această bubă de indolență care i-a cuprins pe toți. Problema e, ca și în Ungaria, că, după ce vor lua puterea, nu îi vor mai da drumul. Mașina sovietică de numărat voturi este vestită pentru capacitatea ei de a face să iasă cine trebuie. Și dacă va ieși Simion, minim 2 legislaturi va rămâne acolo.

Timp în care se pot întâmpla multe, multe rău de tot. Din fericire pentru mine și familia mea, am drept de rezidență în 3 țări din UE, chiar și în cazul în care românii decid să se întoarcă la valorile strămoșești și să devină sovietici.

Nu știu ce o să faceți voi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.