Eu știu, și nu sunt deloc tendențios când spun asta, că orice vânzare de tarabă, magazin, chioșc, piața, magazin de râme sau plutoniu biluțe, trebuie să aibă casă de marcat.

Azi am fost să îmi iau bilete le România-Belarus (ca să aflu după aia la radio că măreții de la FRF se gândesc să lase accesul liber, ceea ce m-ar face foarte fericit) și tanti de la tarabă nu mi-a oferit absolut nici un fel de document doveditor al plății respectivelor bilete.

Întreb și eu, ca neofitul. FRF are scutire de la fisc pentru nefolosirea caselor de marcat? Operațiunile ce se fac în interiorul stadioanelor sunt scutite de fiscalizare? Pentru că nici la România-Franța nu am primit bon, indiferent ce sau unde am cumpărat, inclusiv bere sau cremwurști.

29 comentarii Adaugă comentariu

 1. Este posibil ca biletele astea ce au serie si numar sa nu necesite bon fiscal; nu sunt singur dar parca seriile si numerele alea se aloca/inregistreaza de fisc;

  Ce s-a intamplat in interior se numeste evaziune fiscala 🙂

  0

 2. #2

  m-ai băgat la moderare?

  0

 3. #3

  La bilete cere chitanta…

  0

 4. Se vede pe bilet randul si locul unde vei sta. Cam nasol. Vezi sa nu vina drogatul ala care te ameninta sa iti faca vreo surpriza. Atentie!

  0

  • #5

   Medicina Dentara » Oh, sa stiu sa fug, bine ca mi-ai aas atentia

   0

 5. #6

  Au serie, se face diferenta cu biletele ramase nevandute, e ca si cand ti-ar da chitanta. Inainte de fiecare meci\spectacol, se declara si inregistreaza in documentele contabile ce serii se pun in vanzare.

  0

 6. Liber la femei, puradei şi pensionari. Mneah, restul sunt categorii defavorizate, plătind biletul…

  0

 7. Maine ma duc si eu la stadion sa vad daca mai prind vreu bilet. O sa imi iau si un binoclu sa ma uit dupa tine. Sunt fanul tau! 😀

  0

 8. Legea prevede anumite exceptii de la obligativitatea folosirii caselor de marcat:

  www.cabinetexpert.ro/2007-06-14/exceptii-folosire-casa-marcat.html

  Biletele pt. meciuri cred ca se incadreaza la „altele similare”:
  – activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri
  cu valoare fixa tiparite conform legii bilete de acces la spectacole,
  muzee, expozitii, targuri si oboare, gradini zoologice si gradini
  botanice, biblioteci, locuri de parcare pentru autovehicule, bilete
  de participare la jocuri de noroc si altele similare;

  0

 9. Biletele au serie si numar, se face diferenta in contabilitate cu biletele ce nu s-au vandut si se inmulteste cu pretul biletului. Sunt unele domenii in care se pot da bilete, ca in cazul transportului rutier de persoane sau cartoanele de la Bingo Europa de exemplu.

  0

 10. Cum de nu ai scris Rromania-Belarus?

  0

 11. #14

  la romania cu franta eu am primit factura pe e-mail acum ceva zile. bine, dupa ce nu m-au lasat cu tricolorul pe stadion mi-am spus ca nu o sa mai vin la niciun meci al nationalei cat este sandu presedinte al frf.

  0

 12. Toate biletele sunt fiscalizate dupa serie si numar. In cazul asta nu te iarta statul, stai linistit.

  0

 13. Parte cu sucurile nu trebuie scăpată din vedere!….

  0

 14. #17

  e ca la biltele de tramvai

  0

 15. #18

  Arhi,spune-mi si mie te rog de unde pot cumpara si eu bilete pentru meci, tu de unde le-ai luat mai exact si daca este coada ceva.Mersi mult

  0

 16. Nici la „loz in plic” nu se da chitanta/bon, Loteria Romana fiind RA dar in administrarea statului. Dar ma gandesc ca se face seara un raport de vanzare, tichetele alea fiind inseriate.
  FRF, conform statutului, e PJ de utilitate publica, neguvernamentala. Or avea ceva statut special, dar biletele au acelasi regim cu lozurile: serie, elemente de siguranta. Probabil ca sunt si tiparite in conditii speciale (nu neaparat Imprimeria Nationala).
  Nu se pacaleste statul, cel putin in cazul asta!

  0

 17. Mi-am luat si eu bilet. Sunt cu ochii pe tine. 🙂

  0

 18. #22

  si eu am tot in sectorul 112.

  n-am avut rabdare sa astept dupa d-alea gratuite.

  0

 19. #23

  Dude , cum plm sa dai atatia bani sa vezi un amical de genu ` ? D-aia nu ieftinesc astia biletele , ca inca se gasesc „unii” sa plateasca enorm de mult pentru un loc decent la un meci fara nici o miza.

  0

 20. Eu am fost pe la ora 11 si nu mai erau bilete gratuite. In fata mea era un pensionar care a cumparat 4 bilete la 80 de lei bucata. Sa mai zica cineva ca pensionarii o duc rau.

  0

 21. #25

  Cand iti luai bilete RATB iti dadea bon? Dar la teatru, iti da bon? sau la orice altceva, la cinema iti da bon? Nu au biletele serie?

  0

  • #26

   Ubercool » nu am mers cu transportul in comun de vreo 6-7 ani

   0

 22. #27

  pai acu, daca tot ai platit pretul pt spectacolul fotbalistic ce va urma, ar fi misto sa fie si cu intrare libera, sa se bucure si saracul impreuna cu bogatul.

  0

 23. #28

  FRF e un mic Vatican, adica un stat in stat.

  0