cetin spagat

Noi, ca fost popor asuprit de prietenii Karl, Marx și Engels, avem undeva încrustat în genetică, nevoia de a ne ascunde cat mai mult trăirile și ce simțim. Educația dură, care ne învăța că dacă cineva află ce simți cu adevărat, poți să suferi, și-a pus amprenta maxim peste noi și peste modul nostru de a ne manifesta în public.

De asta pentru români e foarte important ce crede vecinul, de asta pe stradă trebuie să fii întotdeauna serios și să nu faci nimic care să iasă din tipare, pentru că na, ce o să zică lumea? Nevastă-mea s-a învățat destul de greu cu mine, de exemplu, că încep să cânt cu voce tare dacă îmi place o melodie sau încep să mă bâțâi pe muzică prin magazine, dacă aud ceva ce îmi place.

KFC consideră că întotdeauna trebuie să fii tu, #bereal, inclusiv atunci când papi o găletușă de aripioare picante. Și fiind vorba de fotbal, trebuie să #bereal și când te uiți la un meci.

Prin urmare, dacă te filmezi sau faci o poză cu tine în timp ce ne arăți cum trăiești meciul ca un fan adevărat, poți câștiga 90 de KFC buckets, câte una pentru fiecare minut din meci sau o excursie în țara viitoarei campioane europene.

Nu trebuie decât să urci poza sau filmul pe kfc.ro/fotbal. bucketsurile sau excursia sunt la un upload distanță.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.