cetin spagat

Noi, ca fost popor asuprit de prietenii Karl, Marx și Engels, avem undeva încrustat în genetică, nevoia de a ne ascunde cat mai mult trăirile și ce simțim. Educația dură, care ne învăța că dacă cineva află ce simți cu adevărat, poți să suferi, și-a pus amprenta maxim peste noi și peste modul nostru de a ne manifesta în public.

De asta pentru români e foarte important ce crede vecinul, de asta pe stradă trebuie să fii întotdeauna serios și să nu faci nimic care să iasă din tipare, pentru că na, ce o să zică lumea? Nevastă-mea s-a învățat destul de greu cu mine, de exemplu, că încep să cânt cu voce tare dacă îmi place o melodie sau încep să mă bâțâi pe muzică prin magazine, dacă aud ceva ce îmi place.

KFC consideră că întotdeauna trebuie să fii tu, #bereal, inclusiv atunci când papi o găletușă de aripioare picante. Și fiind vorba de fotbal, trebuie să #bereal și când te uiți la un meci.

Prin urmare, dacă te filmezi sau faci o poză cu tine în timp ce ne arăți cum trăiești meciul ca un fan adevărat, poți câștiga 90 de KFC buckets, câte una pentru fiecare minut din meci sau o excursie în țara viitoarei campioane europene.

Nu trebuie decât să urci poza sau filmul pe kfc.ro/fotbal. bucketsurile sau excursia sunt la un upload distanță.