Am fost azi si mi-am luat frumusetea asta de pantofi din Carrefour de la Benvenuti, si cu ocazia asta m-am inscris si pentru promotia aia a lor in care castigi o calatorie la Roma.

[tags]Benvenuti, Roma, concurs[/tags]

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  cum se face ca am 5 capace de la sticle de bere si am fost sa iau berea si nu au avut la promnotie.daca as fi cistigat premiul cel mare (oare exista)tot asa sa fi fost ?halal promotie

  0

 2. #2

  dude, benvenuti vinde pantofi

  0

 3. Am cumpărat o pereche de ghete de la firma BENVENUTI care a costat 180 Ron din piele, acum 5 zile. Talpa ghetelor este cusuta de partea superioara. Când le-am cumpărat am crezut ca, fiind ghete de iarna și se folosesc în anotimpul rece cu multa zăpada, umezeala,să aibă în spatele cusăturii o izolație sau să fie lipită talpa de partea superioara (cusătura fiind doar de aspect). Pe la acea cusătura intra apa fără nici o jena la interiorul ghetei, acea cusătura nu împiedică nici 3 secunde apa sa nu ajungă la interior. Într-un cuvânt nu am cumpărat ghete de iarna, ci șlapi pentru plaja.
  Contactând firma producătoare BENVENUTI, s-au absolvit de orice vina, precizându-mi ca în certificatul de garanție este relatat următoarele: “ încălțămintea cu fata cusuta de talpa se recomanda a fi purtata numai pe timp uscat deoarece exista riscul pătrunderii apei la interior”.
  Si mesajul primit în scris pe email din partea firmei:
  “Buna ziua,

  Va înțelegem supărarea dar trebuie sa menționam faptul ca ați interpretat
  greșit precizările noastre. Nu este vorba de purtarea doar pe timp uscat ci
  este vorba doar de faptul ca o încălțăminte din piele care are talpa cusuta
  de fata nu poate fii impermeabila. Este normal ca acolo unde a intrat un ac
  sa intre și apa. Dacă doreați o încălțăminte în care sa nu intre apa aveați
  2 posibilități : ori achiziționați încălțăminte din piele care are în
  interior membrana impermeabila fie achiziționați încălțăminte din
  înlocuitori sau cauciuc dar aceasta sa nu prezinte cusături. Aceasta
  situație este generala nu doar la ghetele cumpărate de dumneavoastră de la
  Benvenuti ci la orice alta pereche de ghete cu caracteristicile respective.
  Precizarea făcuta de noi în instrucțiuni are caracter de recomandare nu de
  obligare și prin aceasta recomandare va aducem la cunoștința ca este posibil
  ca sa intre apa pe la cusături dar acest lucru se întâmpla doar daca umblați
  prin ploaie sau intrați într-o balta și nu dacă umblați pe o suprafața uda
  pentru ca nu intra apa prin talpa ci apa trebuie sa treacă de talpa.
  Suntem convinși ca precizările noastre nu o sa va satisfacă pe deplin dar
  noi am considerat ca este de datoria noastră sa le facem.

  Va mulțumim,”

  In concluzie, ghetele de iarna care le comercializează firma BENVENUTI sunt pentru anotimp uscat , vara la 25 -30 grade, la mare nu le purtați iarna, iar eu dacă doream ghete impermeabile trebuia sa aleg cizme de cauciuc. Pe eticheta de vânzare din magazin în loc de ghete de iarna , mai bine scriau ghete de iarna tip șlapi ( se poarta doar vara).
  Un sfat, feriți-va de produsele sub marca BENVENUTI și sfătuiți și pe cunoscuți același lucru.
  Mulțumesc.

  0

 4. Am cumpărat o pereche de ghete de la firma BENVENUTI care a costat 180 Ron din piele, acum 5 zile. Talpa ghetelor este cusuta de partea superioara. Când le-am cumpărat am crezut ca, fiind ghete de iarna și se folosesc în anotimpul rece cu multa zăpada, umezeala,să aibă în spatele cusăturii o izolație sau să fie lipită talpa de partea superioara (cusătura fiind doar de aspect). Pe la acea cusătura intra apa fără nici o jena la interiorul ghetei, acea cusătura nu împiedică nici 3 secunde apa sa nu ajungă la interior. Într-un cuvânt nu am cumpărat ghete de iarna, ci șlapi pentru plaja.
  Contactând firma producătoare BENVENUTI, s-au absolvit de orice vina, precizându-mi ca în certificatul de garanție este relatat următoarele: “ încălțămintea cu fata cusuta de talpa se recomanda a fi purtata numai pe timp uscat deoarece exista riscul pătrunderii apei la interior”.

  0