basescu

Fostul președinte Traian Băsescu s-a întâlnit duminică după-amiază cu câteva zeci de doamne invitate la sediul PMP cu ocazia Zilei de 8 Martie, el spunându-le acestora că de când este bunic, a văzut ce greu se cresc copiii și dacă ar mai putea, ar dubla indemnizația pentru concediile de maternitate.

Nu-i așa că aproape vă vine să pplângeți, de cât bine ar putea să facă domnul Băsescu, dar nu poate, că nu mai e prezident? Cum ar dubla el indemnizațiile și probabil alocațiile, cum ar ajuta agricultorii care se zbat în mizerie, că acum are teren la Nana și vede și el ce greu e. Și tot așa.

Doar că…

Trebuie regândită indemnizaţia de creştere a copilului şi reducerea generozităţii unor indemnizaţii în ideea alinierii lor la standardele internaţionale, adică trebuie şi România să plătească ceea ce îşi permite şi Europa să plătească.

Declara în 2010 Emil Boc, marioneta lui Băsescu, omul de paie care a dus de râpă românia, după care și-a pus mâna-n anus și a plecat să distrugă Clujul. Da, în anul în care limita indemnizație de mame la 1200 de lei, indiferent de ce salariu aveai înainte și indiferent de câte sute de euro cotizai la CAS, lunar.

In orice caz, in ultima vreme am observat ca Romania nu mai are femei, are mamici. Si nu mai are copii, are bebelusi. Toata tara asta a devenit o tara de mamicute si bebelusi” – a spus Traian Basescu, intr-un interviu acordat televiziunii publice.

Desigur, așa cum era și de așteptat, natalitatea s-a prăbușit în urma deciziei domnului Bocsescu. Pentru că, așa cum e și normal, nu a exista nici o legislație adiacentă, nu există creșe, bonele nu puteau munci legal, formalități ultra imbecile pentru orice lucru legal care ar fi trebuit să ajute pe cel ce aduce de fapt viitorul țării pe lume.

În schimb, ce blând și dulce e domnul Băsescu acum. Cum ar mări el orice, că femeile se descurcă greu și e plin de birocrație și nasuleli în românia. Doar trece și analfabeta mică prin aceleași dureri populare, nu? Stă la coadă la alocații, duce zeci de formulare la zeci de ghișee, se umilește pe la umflate arogante plătite din banii mei. Ca omul.

Dureros să vezi un om atât de bun, suferind în halul ăsta…