Avansul tehnologic atinge noi culmi și oferă o alternativă scumpă, dar simplă și plăcută celibatarilor.

Știți cum ați visat că ar fi minunat să scăpați de cicăleli, de întrebări, de cheltuieli cu întâlniri, timp pierdut cu vrăjeală și întâlniri, nuntă mare la care vine jumate de neam necunoscut, apoi investiție lunară în cosmetice, haine, entertainment, etc?

Anul viitor este anunțată lansarea vânzării către publicul larg a robotului sexual Harmony 2.1 creat de Matt McMullet. Strângeți repede niște bani, ceva între 8000 și 17000 de euro și aveți răbdare până în ianuarie.

Roboțeii pot fi customizați fizic după preferințe, au piele fină de silicon, personalități diferite și, deși o să fie dotate cu inteligență artificială, toate vor fi supuse. Gata cu soțiile grase care îmbătrânesc și vor atenție, le puteți înlocui cu femei controlabile prin aplicații de mobil, dar aveți grijă unde le ascundeți în caz că veniți cu vreo gagică acasă.

Dezavantajul? Corpul robotului va rămâne nemișcat deocamdată, însă creatorul dorește să lucreze la acest aspect și să-l îmbunătățească cu senzori de căldură, brațe mobile și, de ce nu, funcție de auto-lubrifiere.

E cursul normal al tehnologiei, bărbați care nu sunt capabili să-și facă rost de femei fiind pe toate drumurile, dar oare femeile se simt amenințate în vreun fel de transformarea suferită de “păpușile gonflabile”? Dezumanizarea le denigrează?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.