Mai țineți minte când îi aplaudau oamenii din piață pe Grindeanu sau Tănase ăla sau cum îi zice, despre cum se opuneau ei lui Dragnea și PSD-ului și cum lucrau febril împotriva sistemului. Știți că sunt tot la PSD și au posturi extrem de bine plătite și afaceri la fel, da?

Oamenii se ofuschează că securistul de Isărescu a decis să îi ofere, din bani publici, un venit de 16 000 de lei pe lună, analfabetei de Dăncilă. Bine, oamenii nu știu că și lui Ioan Mircea Pașcu îi oferă același lucru, dar el deja e mai vechi, nu prea mai e ținut minte. Și mai puțin știu că Dăncilă i-a dat lui Ioan Mircea Pașcu propunerea de comisar european pentru românia, când era premieriță.

Oamenii nu ar trebui să se ofuscheze. Patima asta există doar la fraierii de noi, nu și la ei. Ei sunt, întotdeauna, transpartinici, indiferent cât de tare ies public și se înjură reciproc. Toți, la încheierea carierei, au asigurate posturi foarte bine plătite din bani publici, ca sinecuri permanente, drept mulțumire pentru activitatea depusă. Și nimeni nu va schimba sistemul vreodată, pentru că toți îmbătrânesc și ajung scoși pe margine, nu își face niciunul iluzii, uitați-vă la alcoolicul ăla nenorocit care a distrus 10 ani românia.

Așa că fiți calmi, săptămâna viitoare deja e old news.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.