Și dacă-i bal cu telefoane, bal să fie.
Am și eu una cu telefonie, întâmplată aseară, dar de fapt o continuare.

Acum 2 luni, mi se termină internetul din extraopțiune. Mno, bun, încarc 5 euro și, imediat după ce am încărcat, dau să îmi activez o extraopțiune de de internet de 4 euro. Surpriză. Mai aveam 3.97 euro. Fără să fac nimic, într-un interval de maxim, dar MAXIM 20 secunde. Am făcut scandal, m-a sunat cineva de la vodafone să mă convingă că de fapt au trecut minute întregi între acțiuni și că am deschis eu sesiuni de initernet, lor așa le arată. Clasicul ești prost, îți spunem noi.

Acum 2 zile, pățesc la fel. Se termină internetul, hai să bag din nou extraopțiunea aia de 4 euro. Închid 3G-ul pe telefon, eram conectat pe wireless deci încarc 5 euro. SURPRIZĂ, în secunda imediat următoare, iarăși aveam 3.97 euro. Tot în interval de câteva secunde.

În fine, înjur, spume, jur că mă teleportez la Cosmote (și chiar probabil o voi, face, deși e mai complicat, pentru că am tăiat simul pentru iphone 4 și nu mai am codurile de pe el) trece și asta. După 24 de ore, normal, se consumă cei 3.97 euro, așa că îmi activez o extraopțiune de 9 euro, cu minute și internet.

De data asta am fost băiat cu o secundă mai deștept și am închis conexiunea de date de tot, 3G, am șters setările de internet, tototot.
Încarc 10 euro, după care verific contul. Surpriză, 10 Euro. Beton, activez extraopțiunea, deschid internetul, 3G-ul și mai verific o dată.

Cât timp mi-a luat să deschid alea în setări, cică am consumat 5 MB internet.
Am iPhone 4S, cu iOS6, nu are jailbreak. iPhone nu face update-uri singur, de nebun, nu comunică cu nimeni fără să dau eu enter.

Ceva suge la cartela Vodafone.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.