Sper că, spre deosebire de persoanele învechite, care nu pot renunța la Windows 7 și nu înțeleg ce schimbare majoră aduce noul Win, sunteți un fan al lui Windows 10. Care Windows tocmai a primit un update major, numit Windows10 version 2004, update care vine cu îm bunătățiri semnificative.

Așa că, dacă simțiți nevoia, acum e momentul.

La introducerea cuponului KWS35

Cu cuponul KWS40 aveți reduceri la suita Office  2019 sau la diverse bundleuri Office 2019 cu Windows

Cu cuponul KWS35,  aveți extra 35% pentru Microsoft office 2016, Office 365 sau bundle licence precum Office 2016 & Windows 10, Office 365 &Windows 10 etc.,

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal. Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.