Știu că simțiți toți tristețea faptului că s-a aproapiat toamna și încă nu ne-a acoperit nimeni inima cu ceva, cu un capac sau mai bine, cu inima sa. Pe mine mă îngrozește apropierea schimbării de fus orar, anul trecut nu am fost om 2 săptămâni din cauza asta, dormeam pe picioare.

Știind toate aceste greutăți, prietenii de la goodoffer24.com au pregătit și pentru acest început de anotimp niște oferte care să vă încălzească sufletele și să pună WIndows cu licență pe calculatoarele voastre. Sau chiar și Office, de ce nu.

În plus, dacă introduceți codul JGAU25 aveți, ca bonus, un discount de 25% la produse precum:

În plus, aveți discount și mai mare pentru pachetele bundle, dacă introduceți, la achiziționare, codul JGAU30  care vă oferă o extra reducere de 30% la:

Modul de cumpărare e simplu și îl vedeți mai jos.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Licențele se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal.