Autoizolarea, pur și simplu, nu are sens, dacă nu e însoțită de obligativizarea ei legală. Foarte serios o spun. Vorbeam azi cu niște prieteni pe tema asta, singurii care s-au izolat suntem noi, ăstia din bula care are internet și mai vorbesc pe temă, se mai uită la unii, mai învață (să nu uităm că unul din idioții care hăhăia E doar o gripă e chiar subsemnatul), mai pun în applicare și, ce e mai important, nu suntem la pensie.

Dar atât. În afară bulei, lumea merge înainte, ca și cum nu s-ar fi schimbat nimic. Am fost obligat să ies din casă, că aveam nevoie de alte tetine și detergent de bebeluș, lumea e la fel. Serios, eu chiar credeam că afară e scenariu apocaliptic, șuieră vântul pe străile goale, oameni înfofoliți până la ochi, teamă și jaluzele trase.

De unde, frățiweare. Coadă la ieșit în bulevard, coadă la semafoare, lumea, iar prin lume mă refer la pensionarii majoritari care hălăduie pe trotuare, discută calmi despre diverse, chestii de astea. Coadă la mec, coadă la KFC. Ce e bine e că în hypermarket nu era nici dracu, 20 de oameni cred, în total.

Ideea e, până când stăm izolați, dacă pe restul lumii o doare la banană? Pentru că, în felul ăsta, îmbolnăvirile vor fi constante, cel puțin și nu se va mai termina niciodată. Și mi se pare extrem de tâmpit că oamenii tineri au înțeles că trebuie să stea în casă, ca să îi protejeze pe bătrâni, iar bătrânii sunt niște idioți calmi, care au o mare rupere de orice.

Ar trebui să existe o interdicție, la modul cel mai serios. Ești în categoria de vârstă cea mai expusă decesului, marș în casă, nu ai voie să ieși decât de 2 ori pe săptămână, cu bilet de voie, pentru a-ți cumpăra chestiile esențiale traiului.

Altfel, o să stăm ca proștii în casă, în timp ce gășcuțe vesele de pensionari se întrețin pr băncuțe.

LAter edit: În sfârșit, o veste bună, fmm.