Ziceam zilele trecute că, din cauză că îmi pică netul des, din nuștiuce motiv, am ajuns să mă uit pe Eurosport Player, pe televizor, având ca modem telefonul, cu o cartelă Vodafone în el, atât de bun a ajuns internetul în zilele astea. Iar televizorul meu e de 65″, e destul de mărișor.

Astăzi mai aflu o chestie bună.
Din 2020, toate turneele de tenis din circuitul ATP și Grand Șlem, transmise de Eurosport, sunt disponibile în rețeaua UPC și în Vodafone TV, cu Vodafone sponsor al acestor transmisiuni.
Pe lângă asta, Eurosport are canal separat 4K, inclus în grila digitală UPC pe canalul 200.

Și așa putem să privim meciurile Simonei de la Australian Open în 4k, like a bos, pe televizor, tabletă sau telefon. Serios, faptul că pot să mă uit la Eurosport pe telefon pentru mine e mare chestie, pe lângă Simona, sunt fan și al altor competiții sportive, mă uit la snooker, la sărituri cu schiurile, la darts, bowls, iar la sală te plictisești rău pe banda de alergat. Când mergi. La sală.

Anyway.
În acest moment, Eurosport 4K e disponibil pentru abonatii UPC din orasele Bucuresti, Braila, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Tulcea, Agnita, Brasov, Campeni, Danesti, Gherla, Gheorghieni, Lugoj, Miercurea Ciuc, Nasaud, Orsova, Ploiesti, Sannicolau Mare, Sf Gheorghe, Huedin, Targu Frumos, Turda, Sibiu. Pe parcursul anului, Eurosport 4K va fi inclus treptat in grilele digitale ale abonatilor UPC din restul tarii care au televizoare compatibile 4K si carduri digitale UPC (CI+). Eurosport 4K este disponibil gratuit tuturor abonatilor cu pachete digitale pana la sfarsitul lunii martie.

Enjoy!